duminică , 21 aprilie 2019
Home / ACTUALITATE / DOUĂ ECHIPE FANION ALE SPORTULUI TÂRGOVIŞTEAN, ANGRENATE ÎNTR-UN CUPLAJ DE ZILE MARI

DOUĂ ECHIPE FANION ALE SPORTULUI TÂRGOVIŞTEAN, ANGRENATE ÎNTR-UN CUPLAJ DE ZILE MARI

La sfârșitul acestei săptămâni, mai precis sâmbătă 27 octombrie, iubitorii sportului din județul Dâmbovița sunt așteptați la cel mai spectaculos cuplaj al anului 2018. Sala Sporturilor din Târgoviște va fi gazda unor meciuri de colecție pe care nimeni nu trebuiesă-l rateze.

De la ora 16.30, echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște primește vizita vicecampioanei României în exercițiu, CSM Satu Mare. Partida este prima pe care jucătoarele pregătite de Cătălin Tănase și Valerian Ioan o vor susține în fața propriilor suporteri, de la revenirea în Liga Națională de Baschet Feminin.

Începând cu ora 19.00, fanii clubului sunt invitați la un alt derbi de clasă. Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște înfruntă CSM București, cea mai bună echipă a României în sezonul 2017-2018 și participant în viitoarea ediție a Ligii Campionilor. Partidadintre CS Municipal Târgoviște și CSM București contează pentru prima etapă a Diviziei A1 de volei feminin, sezonul 2018 – 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *