sâmbătă , 20 iulie 2019
Home / ECONOMIC / Două treimi din fermierii dâmboviţeni au depus cererile unice de plată

Două treimi din fermierii dâmboviţeni au depus cererile unice de plată

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură informează că, în perioada 01 martie – 22 aprilie 2019, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată, au fost depuse,la nivel national, un număr de 586.801 cereri, pentru o suprafaţă de 3.575.320 hectare.

Reamintim că Cererile Unice de Plată se depun pana la data de 15 mai 2019,inclusiv, în conformitate cu prevederile OMADR nr.69/2019.Cererile depuse dupa acest termen nu vor beneficia de sprijinul financiar pentru acest an.

      Centrul Judetean Dambovita al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a primit cereri unice de plata de la 16.280 de fermieri pentru o suprafata de 54.044,88 ha, dintr-un total estimat de 24.536 de fermieri damboviteni, potentiali beneficiari ai formelor de sprijin destinate agriculturii.

Fermierii sunt așteptați să se prezinte la Centrele județene/locale APIA la data și ora la care sunt programați iar  pentru a se putea utiliza eficient timpul rezervat pentru primirea Cererilor Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură va lucra in ziua de 26.04.2019 cu program normal.

Sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *