Acasă POLITIC Dpt. Carmen Holban, președinte OFSD Târgoviște:”Consiliul Județean va fi câștigat de Partidul Social Democrat”

Dpt. Carmen Holban, președinte OFSD Târgoviște:”Consiliul Județean va fi câștigat de Partidul Social Democrat”

de adrian

Dpt. Carmen Holban a declarat într-o conferință de presă că PSD va câștiga Consiliul Județean Dâmbovița și are încredere în capacitatea și pregătirea candidatului la funcția de președinte, Cornel Ștefan, de a gestiona corect și eficient problemele județului.
Despre candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean, Carmen Holban a spus că are experiența necesară, acumulată în cei patru ani în care a deținut funcția de vicepreședinte al instituției, în mandatul 2012-2016, la care se adaugă cunoștințele dobândite în mandatul de deputat. Cornel Ștefan este tânăr, are capacitate de muncă și viziune. Legat de Master Planul de dezvoltare a județului pe următorii zece ani, Carmen Holban a abordat domeniul “Sănătate”, apreciind că viitorul președinte al CJD, Cornel Ștefan, are capacitatea să implementeze proiectele majore, vorbind aici despre extinderea UPU, reabilitarea Sanatoriului Moroeni, construirea unui sediu nou pentru Serviciul de Ambulanță Județean, construirea unui centru medical la Fieni, dotarea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște cu aparatură de detectare a virușilor.

You may also like

Lasă un Comentariu