miercuri , 27 mai 2020
Home / POLITIC / Dpt. Carmen Holban, PSD: Asistenţii medicali reprezintă coloana vertebrală a sistemului de sănătate publică

Dpt. Carmen Holban, PSD: Asistenţii medicali reprezintă coloana vertebrală a sistemului de sănătate publică

Cuvinte frumoase a transmis astăzi dpt. Carmen Holban (PSD) colegilor din sistemul de sănătate, cu prilejul Zilei Internaţionale a Asistenţilor Medicali. I-a felicitat pe toţi cei care fac parte din această categorie profesională, fără de care actul medical ar fi aproape imposibil de desfăşurat:

”Prin natura profesiei lor, asistenţii medicali sunt slujitorii semenilor. Cu abilitate, pricepere şi competenţă, aceştia acţionează ca o adevărată coloană vertebrală a sistemului medical din România. Asistenţii medicali îşi onorează cu demnitate, de multe ori cu sacrificii, datoria profesională, menirea, alături de medici, de salvatorii de vieţi. Cu ocazia Zilei Internaţionale a Asitenţilor Medicali le urez tuturor cadrelor medii din unităţile medicale din România, din Judeţul Dâmboviţa, un călduros LA MULŢI ANI !”- a transmis Carmen Holban, membru al Comisiei pentru Sănătate şi Familie de la Camera Deputaţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *