miercuri , 5 august 2020
STIRI PE SCURT
Numărul dâmbovițenilor decedați în urma infectării cu COVID-19 a urcat la 68Dâmbovița: 61,09% rata de promovare a concursului național de titularizareREGULI PRIVIND AFIȘAJUL ELECTORAL ÎN PERIOADA PRECAMPANIEI ELECTORALESolidaritatea nu ține cont de distanță!Cornel Ștefan, candidat PSD la Consiliul Județean:” Îndemn la decență, la calm. Niciodată nu voi lansa atacuri lCoronavirus 4 august 2020: peste 55000 de cazuri de la începutul pandemiei, din care 2043 din Dâmbovița!Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița, despre acuzațiile aduse de Radu Popa:” O înșiruire aberantă de minciuniJandarmii sancționează comerțul ambulantÎn toamnă, Cinematograful Independența va fi redat publicului târgovișteanDâmbovița- al treilea județ ca număr de cazuri active!Dâmbovița: 52 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție individualăRadu Popa, vicepreședinte PSD Dâmbovița: În județ acționează un grup de interese transpartinic foarte influent,Dâmbovița:86 de candidați au obținut definitivarea și dreptul de practică în învățământul preuniversitarCei patru mușchetari au rămas…doiDâmbovița: 325 de locuri de muncă disponibile la această datăPSD Dâmbovița va iniția un dialog cu părinții și cu cadrele didactice, pentru redeschiderea școlilorCandidatul liberal Aurelian Cotinescu acuză conducerea Primăriei Târgoviște:”Nu există transparență, există o Coronavirus 3 august:7660 persoane internate cu COVID-19, din care 419 în stare gravă la ATIIncendiile de vegetație dau din nou de furcă pompierilorReplica liberalilor la acuzațiile PSD: Jale, nevoie mare!
Home / POLITIC / Dpt. Cornel Ştefan, în prima zi de campanie:”Este momentul să fim uniţi şi inteligenţi”

Dpt. Cornel Ştefan, în prima zi de campanie:”Este momentul să fim uniţi şi inteligenţi”

 

Chiar dacă s-a încercat marginalizarea sa , deputatul Cornel Ştefan rămâne unul dintre principalii vectori mobilizatori ai PSD Dâmboviţa, dispus oricând să o ia de la capăt. Nu se dezminte nici în această perioadă extrem de critică pentru partid şi îşi îndeamnă colegii să rămână uniţi şi să nu recurgă la gesturi pripite:

“Da, luptăm pentru fiecare român, nu pentru o persoană, nu pentru interese de moment, așa cum speculează unii și alții. Noi luptăm pentru binele și viitorul acestei țări, pentru binele și viitorul copiilor noștri.  Am greșit? Da, poate am gresit dar am plătit pentru aceste greșeli. Probabil ca vom mai gresi, dar din jarul înfrângerilor se ridica focul victoriei! Și mereu am avut sprijinul vostru.  Ce ne-a motivat?  Voi,cei care ați avut încredere în noi!  Azi, suntem loviți de ceilalți și arătați cu degetul pentru că am vrut să le meargă bine romanilor.  Suntem loviți pentru că am mărit salariile și pensiile, pentru că ne-am dorit ca fiecare român să aibă un trai decent, pentru ca ne-am dorit sa dezvoltam comunitățile locale. Majoritatea celor care ne lovesc nu au un program bine stabilit, nu au soluții concrete pentru România, nu își doresc liniște și mai grav ne vor dezbinați.  Da, Este momentul să fim uniți și inteligenți!  #România  #Dâmbovița”- a scris Cornel Ştefan pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *