Acasă POLITIC Dpt. Cornel Ştefan :”Înainte de a fi politicieni, trebuie să fim oameni”

Dpt. Cornel Ştefan :”Înainte de a fi politicieni, trebuie să fim oameni”

de adrian

“Rezultatul testului făcut pentru coronavirus a ieșit, iar medicii m-au anunțat că este #NEGATIV!
Mă bucur să anunț că atât eu, cât și ceilalți parlamentari prezenți la învestirea guvernului, nu am fost atinși de acest virus. De asemenea, și testele făcute jurnaliștilor arată același rezultat.
Vreau însă să atrag atenția că mai înainte de politiceni, trebuie SĂ FIM #OAMENI. Este anormal să nu ai nicio remușcare și să te folosești de o posibilă boală a unui om doar pentru câștiguri politice.
Într-un atac pe rețelele socializare, liberalii dâmbovițeni au ieșit și au împrăștiat, fără discernământ, ideea că aș putea fi infectat cu COVID-19.
Așadar, îi anunț încă o dată pe distinșii liberali dâmbovițeni că, în urma testelor făcute în mod obligatoriu la Parlamentul României, rezultatul arată clar că nu am fost infectat cu COVID-19.
De asemenea, am toată speranța că nici dumnealor, familiile și apropiații lor nu vor avea de suferit din cauza coronavirusului.
Același lucru îl doresc și dâmbovițenilor, părinților fraților și surorilor noastre, tuturor românilor plecați peste granițe!”- a scris preşedintele PSD Dâmboviţa, Cornel Ştefan, imediat după primirea rezultatului testului pentru coronavirus.
 
 
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu