duminică , 15 decembrie 2019
Home / POLITIC / Dpt. Cornel Ştefan (PSD):În absenţa unei dezbateri, singurii perdanţi sunt românii

Dpt. Cornel Ştefan (PSD):În absenţa unei dezbateri, singurii perdanţi sunt românii

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul social-democrat Cornel Ştefan susţine că, în această seară, preşedintele Iohannis va participa la o conferinţă şi nu la o dezbatere, în adevăratul sens al cuvântului. Mai spune parlamentarul PSD că , în absenţa unei confruntări directe între cei doi finalişti “singurii perdanţi sunt românii, cei care peste câteva zile vor vota”:

“Dezbină şi cucereşte” – aceasta este strategia pe care preşedintele în funcţie şi PNL o folosesc. Din păcate, o dezbinare şi o ură a românilor împotriva românilor. Acum, ţara este extrem de vulnerabilă, iar acest lucru poate avea repercursiuni negative asupra noastră, a românilor. Aici, nu mai este vorba de cine are puterea, ci este vorba despre distrugerea unui popor, a valorilor transmise de părinţii şi strămoşii noştri.
Astăzi, preşedintele Iohannis se va adresa, în mod direct, doar unor studenţi, unde a invitat câţiva reprezentanţi ai presei. Prin urmare, nu e vorba de o dezbatere electorală, ci doar de o conferinţă a unei persoane care poate susţine orice, iar mesajul să fie preluat ca atare. O dezbatere sau o confruntare de opinii sau de fapte înseamnă că îţi asumi ceea ce ai făcut şi ceea ce eşti. Dar astăzi, nu va fi cazul, iar singurii perdanți, din toată această situaţie ingrată, sunt românii, cei care peste câteva zile vor vota. Acest popor, atât de lovit şi umilit, de-a lungul istoriei, are nevoie de oameni şi de lideri curajoşi şi verticali, care pot înfrunta pe oricine şi orice, dacă această ţară va fi nevoită, poate, să-şi apere demnitatea şi propriul interes. Această ţară are nevoie de un conducător care să-şi iubească ţara, să-i iubească pe români, indiferent de culoarea politică, care să lupte pentru binele României, care poate să privească, să înteleagă şi să rezolve problemele oamenilor, cu empatie şi asertivitate, care să nu-i desconsidere pe români şi să-i umilească, printr-o atitudine de superioritate şi nepăsare. Cu Dumnezeu înainte, şi de acum, încolo! Votez cu inima, pentru inima României!”- a transmis Cornel Ştefan.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *