duminică , 17 februarie 2019
Home / POLITIC / DPT. CORNEL ŞTEFAN, RAPORT LA FINAL DE SESIUNE PARLAMENTARĂ

DPT. CORNEL ŞTEFAN, RAPORT LA FINAL DE SESIUNE PARLAMENTARĂ

        Aşa cum ne-a obişnuit, deputatul PSD de Dâmboviţa Cornel Ştefan a făcut şi de această dată un sumar al activităţii politice desfăşurate în cursul sesiunii parlamentare pe cale să se încheie. Un bilanţ bogat, din care rezultă că tânărul politician îşi face treaba serios, că n-a mers în Parlament să doarmă sau să facă scandal.  Cornel Ştefan este membru în Comisia pentru Administraţie Publică şi Amenajarea Teritoriului , face parte din Delegaţia Parlamentului României la  Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei şi activează în cadrul grupurilor parlamentare de prietenie cu Irlanda, Bolivia şi Pepublica Portugheză.

        În această sesiune, deputatul Cornel Ştefan a avut 22 de interpelări şi declaraţii politice şi a semnat, ca iniţiator, 36 de proiecte legislative, având o contribuţie importantă inclusiv la proiectul noului Cod Administrativ. Ca rezultate, în urma interpelărilor, susţinute şi de ceilalţi parlamentari social- democraţi de Dâmboviţa, au fost obţinute alocări financiare pentru lucrări de reparaţii la Sala Polivalentă din Târgovişte şi pentru dotari la Spitalul Orăşenesc Pucioasa. Oraşul Pucioasa a fost inclus în programul de dezvoltare a staţiunilor balneare iar pentru Padina-Peştera a fost obţinut statutul de staţiune turistică de interes naţional. Prin intervenţii la ministrul de Interne, s-a implicat în obţinerea de materiale de construcţii pentru sinistraţii din Glodeni.

O altă componentă a activităţii de parlamentar s-a derulat în teritoriu, în zona de nord a judeţilui, acolo unde are  deschise două cabinete parlamentare. Au avut loc întâlniri cu cetăţenii şi reprezentanţii autorităţilor publice locale şi au fost primite în audienţă peste 300 de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *