Acasă POLITIC Dpt. Cornel Ştefan:”PSD Dâmboviţa solicită regândirea bugetului CJD, cu sănătatea oamenilor pe primul plan”

Dpt. Cornel Ştefan:”PSD Dâmboviţa solicită regândirea bugetului CJD, cu sănătatea oamenilor pe primul plan”

de adrian

Într-un format mai puţin obişnuit, impus de condiţiile de criză şi posibil datorită Internetului, staff-ul PSD Dâmboviţa a susţinut, cu puţin timp în urmă prima conferinţă de presă după declararea stării de urgenţă. Şi precizăm de la bun început că nu a fost deloc un moft, dimpotrivă. În aceste zile, mai mult decât oricând este nevoie de comunicare, este nevoie de informaţii şi de a acoperi din acest punct de vedere sincopele care încep să se manifeste la nivel guvernamental.  Conferinţa online- a spus purtătorul de cuvânt Cosmin Cosma, reprezintă parte a efortului PSD Dâmboviţa de a participa activ la prevenirea răspândirii COVID-19, aceasta fiind şi modalitatea cu care se comunică  deja cu structurile din teritoriu.
În mesajul său, deputatul Cornel Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa, a spus că dâmboviţenii, ca de altfel toţi românii, au nevoie de soluţii concrete, de modalităţi de rezolvare a gravelor probleme cu care se confruntă şi mai ales de ajutor concret din partea statului. De aceea “PSD Dâmboviţa lasă la o parte orice activitate şi dispută politică şi acţionează pentru preveni răspândirea infecţiilor cu coronavirus.” La nivel parlamentar este importantă asigurarea resurselor pentru populaţie şi se impune adoptarea unor măsuri clare , eficiente, de combatere a speculei, care se manifestă déjà în ce priveşte materialele de protecţie şi substanţele pentru dezinfectare.
La nivelul judeţului, a mai spus preşedintele Cornel Ştefan, toate administraţiile publice conduse de primari social-democraţi au promovat măsuri şi acţiuni pozitive  şi va fi înfiinţat un grup de lucru, cu specialişti din toate domeniile, pentru a veni cu soluţii pentru situaţiile care pot apare de la o zi la alta.  Cornel Ştefan a solicitat conducerii Consiliului Judeţean Dâmboviţa, consilierilor judeţeni, să regândească bugetul judeţului, cu capitolul Sănătate pe primul plan. Să iniţieze un proiect de hotărâre pentru achiziţionarea cât mai rapidă a unui aparat pentru diagnosticarea infecţiilor cu COVID-19, în valoare de 400000 de lei.
Într-un gest de solidaritate, parlamentarii PSD vor subvenţiona Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte prin achiziţionarea un monitor pentru funcţii vitale iar şeful organizaţiei a făcut un apel la ceilalţi colegi din PSD Dâmboviţa, aleşi locali sau judeţeni, să participe şi să susţină asemenea iniţiative.

You may also like

Lasă un Comentariu