Acasă POLITIC Dpt Oana Vlăducă cere comandament naţional pentru prevenirea răspândirii coronavirusului în România

Dpt Oana Vlăducă cere comandament naţional pentru prevenirea răspândirii coronavirusului în România

de adrian

Oana Vlăducă, deputat PRO România, condamnă public lejeritatea cu care  Guvernul şi Ministerul Sănătăţii abordează problema generată de răspândirea coronavirusului în state membre UE şi cere înfiinţarea  unui comandament naţional înainte de a fi  prea târziu.
“Numai mie mi se pare că actualul Guvern și, mai ales, ministrul Sănătății tratează cu mare superficialitate iminenta apariție a coronavirusului în țara noastră? Numai mie mi se pare că au un fel de lejeritate iresponsabilă în modul de acțiune?Am impresia că mai mult se ostenesc televiziunile să ne pregătească pentru ce va urma, decât autoritățile direct răspunzătoare.Eu cred că e cazul să se trezească urgent și să înțeleagă, fără panică, momentul dificil, să creeze un comandament național cu primul ministru în frunte, cu miniștrii Sănătății, Transporturilor, Internelor, Educației, cu informări zilnice și cu ordonarea urgentă a nebuniei din aeroport şi nu numai.Dacă facem lucrurile astea din timp, deși e foare, foarte, foarte târziu, vom acționa prompt”, a transmis dpt. Oana Vlăducă.
Declaraţia a venit în contextul în care numeroşi români s-au întors  din zonele afectate de coronavirus, mulţi dintre ei nefiind  luaţi în evidenţă de autorităţi.
 

You may also like

Lasă un Comentariu