miercuri , 21 octombrie 2020
STIRI PE SCURT
Circulație restricționată, mâine 21 octombrie, pe DN 71 Fieni-SinaiaComuna Butimanu scapă de carantină, deocamdatăDâmbovița: Indicele ratei de infectare în ultimele 14 zile a coborât la 1,51 la mieInspectorii de muncă-responsabilități suplimentare de la intrarea în vigoare a Legii nr. 55/2020Criza COVID-19: 3400 de cazuri confirmate la 29400 de testeLocotenentul jandarm Stan Silviu, locul al III-lea la “Cupa României la tir cu arcul”Contract de lucrări pentru ultimul lot al celui celui mai amplu proiect de modernizare a infrastructurii rutiere din jAlexandru Oprea și Iulian Vladu- tandemul cu care PMP Dâmbovița forțează un rezultat bun la parlamentareJandarm dâmbovițean vindecat de COVID-19, donator de plasmă pentru pacienții cu forme severe de boalăLista actualizată a școlilor, liceelor și grădinițelor încadrate în scenariul III-roșuACȚIUNEA TRUCK&BUS: Nereguli constatete la unul din patru vehicule controlate!CRIZANTEMA DE AUR – EDIȚIA 2020 SE DESFĂȘOARĂ CU RESPECTAREA RESTRICȚIILOR IMPUSE PE FONDUL CRIZEI MEDICALEBărbat strivit de un mal de pământ la CojascaCu peste zece cazuri de infectare la mia de locuitori de la debutul crizei, Dâmbovița se numără printre județele roDâmbovița: 283 de locuri de muncă disponibile în această săptămână2466 cazuri noi de infectare cu COVID-19 la puțin peste 8000 de teste efectuateAutoturism făcut scrum în parcarea unui supermarketPrimele zile cu vreme rea, primele probleme:Turiști rătăciți în munții Bucegi“Moștenirea Văcăreștilor”-termen prelungit pentru înscrierea în concursLuna națională a informării despre alimentație
Home / POLITIC / Dpt. Oana Vlăducă, Pro Româmia, taxează dur lipsa de consecvență a guvernului

Dpt. Oana Vlăducă, Pro Româmia, taxează dur lipsa de consecvență a guvernului

Oana Vlăducă, deputat Pro România, a criticat dur lipsa de consecvență la nivelul executivului, de această dată motivul fiind ordonanța prin care bolnavii asimptomatici nu mai trebuie să se prezinte la spital:

“E o harababură absolută în capul acestui prim-ministru și, în general, în acțiunile acestui guvern.

Mai țineți minte, în vară, când Avocatul Poporului, Renate Weber, a spus că internarea asimptomaticilor este abuzivă? Ce răsturnare de mizerii din partea lui Orban&co. în dreptul ei și al nostru, care am susținut același lucru (de bun simț). Ce face acum Orban? Exact ceea ce înjura acum câteva luni.

 E josnic modul în care PNL (și acoliții) se comportă. Un amestec de incompetență și aroganță cu un singur țel: să facă alegeri pe 6 decembrie. I-RES-PON-SA-BILI!!!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *