marți , 12 noiembrie 2019
Home / POLITIC / Dpt. Oana Vlăducă, Pro România:” Datoria noului cabinet este să redea României statutul de țară sigură”

Dpt. Oana Vlăducă, Pro România:” Datoria noului cabinet este să redea României statutul de țară sigură”

 

DECLARAȚIE DE PRESĂ

PSD a pierdut puterea într-un mod rușinos pentru partidul căruia și cei mai aprigi adversari îi recunoșteau, în trecut, tocmai capacitatea de a guverna. Amatorismul amestecat cu minciună, aroganța amestecată cu nepricepere au creat o situație fără ieșire pentru doamna Dăncilă.

În context, arderea tuturor căilor de dialog au transformat partidul într-o țintă sigură la votul moțiunii.

Pro  România  și-a respectat angajamentul și a fost principalul actor politic în acest demers. Am spus în repetate rânduri că guvernarea asta „pe bâjbâite” trebuie să înceteze și am oprit-o. Următorul pas este infinit mai greu: restabilirea unui echilibru socio-economic vital, garantarea siguranței personale a cetățenilor și poziționarea corectă în relația cu instituțiile internaționale.

Îngroparea oricărei predictibilități fiscale de către PSD trebuie rapid corectată, iar prioritatea ZERO este bugetul pe anul viitor. Abia acum vom filtra sloganurile și discursurile din Opoziție și vom afla dacă cei care-și asumă guvernarea sunt și pregătiți pentru asta.

Datoria noului cabinet este să redea României statutul de țară sigură.

 

Oana Silvia VLĂDUCĂ

Deputat PRO ROMÂNIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *