sâmbătă , 20 iulie 2019
Home / ADMINISTRAȚIE / DPT. OANA VLĂDUCA SOLICITĂ MINISTRULUI LUCIAN ŞOVA (TRANSPORTURI) URGENTAREA INTERVENŢIEI LA PODUL MIXT, PESTE IALOMIŢA, DE LA PUCIOASA

DPT. OANA VLĂDUCA SOLICITĂ MINISTRULUI LUCIAN ŞOVA (TRANSPORTURI) URGENTAREA INTERVENŢIEI LA PODUL MIXT, PESTE IALOMIŢA, DE LA PUCIOASA

Domnule ministru,

 

Cu ocazia vizitei de lucru pe care ați avut-o în județul Dâmbovița în luna martie, v-au fost semnalate mai multe proiecte care au nevoie de intervenție prioritară din partea ministerului pe care îl coordonați. Unul dintre aceste obiective se referă la podul mixt (CF + Rutier) peste râul Ialomița, pe DN 71, în orașul Pucioasa.

Starea obiectivului poate determina închiderea circulației pe acest traseu, în condițiile în care suprastructura metalică a acestuia prezintă o uzură și degradări însemnate. Din păcate, demersurile Consiliului Județean Dâmbovița realizate până în prezent în cazul acestui obiectiv aflat în patrimoniul Companiei Naționale de Căi Ferate „CFR” S.A. nu au avut rezultatele așteptate.

Vă fac precizarea că o eventuală închidere a podului va afecta grav desfășurarea activităților economice de transport mărfuri de la importanți agenți economici din orașele Fieni și Pucioasa, precum și transportul rutier pe această rută.

Amintesc că drumul național DN 71 Bâldana – Târgoviște – Pucioasa – Fieni – Sinaia reprezintă principala cale de acces între nordul și sudul județului Dâmbovița. Mai mult, în ultimii ani, din cauza traficului intens de pe drumul național DN 1 pe relația București – Ploiești – Brașov, ruta din județul Dâmbovița este variantă alternativă.

Față de cele prezentate, vă rog, domnule ministru, să dispuneți o analiză a situației și măsuri rapide de intervenție în cazul obiectivului.

Solicit răspuns scris.

                                                                  Cu deosebită consideraţie,

                                                                                                                                                        DEPUTAT

                                                                  OANA – SILVIA VLĂDUCĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *