Acasă ADMINISTRAȚIE Dragomirești: Drumurile vor fi asfaltate integral până la sfârșitul anului

Dragomirești: Drumurile vor fi asfaltate integral până la sfârșitul anului

de adrian

O investiție importantă la nivelul Primăriei Dragomirești a constat în  asfaltarea unei porțiuni din Strada Bisericii- legătura dintre Str. Bisericii și DN 72, de asemenea și porțiunea spre  punctul de lucru al Companiei de Apă.

Primarul Dragoș Vlădulescu nu a ascuns satisfacția pentru  parteneriatul cu Consiliul Județean, acest proiect fiind finanțat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, inițiat de președintele Corneliu Ștefan.  În același timp, la Dragomirești sunt parcurși ultimii pași procedurali în vederea   asfaltării ultimelor străzi din localitate, de asemenea printr-un proiect cofinanțat împreună cu Consiliul Județean:

„Rețeaua  de drumuri din comună însumează aproape 42 de kilometri și, așa cum vă  spuneam, ultimele străduțe, care înseamnă în jur de doi kilometri, vor fi terminate  anul acesta, ceea ce înseamnă că ne apropiem de asfaltarea integrală a localității. Mai rămâne o porțiune care leagă satele Geangoești și Mogoșești, pe care am predat-o la un moment dat Consiliului Județean, pentru că leagă DJ 702 D de DN 72 Târgoviște-Găești și DJ 702 B. Suntem în faza finală de predare și am convingerea că CJD îl va asfalta.

You may also like

Lasă un Comentariu