Acasă ADMINISTRAȚIE Dragomirești: Proiecte pentru obiective sportive și de recreere

Dragomirești: Proiecte pentru obiective sportive și de recreere

de adrian

Cu toate constrângerile de ordin financiar, proiectele de dezvoltare nu lipsesc nici anul acesta de pe masa de lucru a primarului Dragoș Vlădulescu. După ani de zile în care s-a investit serios pentru modernizarea rețelei de drumuri,  în comuna Dragomirești, administrația publică locală derulează, în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, lucrări de asfaltare pe străzile Bisericii și Demnității din satul de centru. A precizat primarul Dragoș Vlădulescu că  sunt ultimele drumuri locale importante care rămăseseră nemodernizate. Plus  câteva ulicioare, care vor fi și acestea  fi asfaltare în acest an.

A spus  Dragoș Vlădulescu și că, într-un orizont de timp destul de apropiat, comuna-una dintre cele mai mari din județ, va avea pusă la punct infrastructura rutieră și de utilități, ceea ce va permite administrației locale să  aloce resurse spre obiective nu mai puțin necesare într-o comunitate prosperă

„Ținând cont de faptul că suntem puși la punct cu infrastructura, rămâne să ne ocupăm de obiectivele care privesc desfășurarea unor activități sportive, de recreere și pentru petrecerea timpului liber într-un mod plăcut. Avem în plan să construim în comuna noastră mai multe parcuri și terenuri de sport. O să amenajăm un loc de joacă pentru copii în satul Ungureni. Tot acolo vom realiza și un teren de sport cu gazon sintetic”- a precizat primarul Dragoș Vlădulescu.

 

 

 

 

 

You may also like

Lasă un Comentariu