Acasă ACTUALITATE După zilele primăvăratice, lapoviță și ninsoare

După zilele primăvăratice, lapoviță și ninsoare

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică valabilă în intervalul 8 ianuarie, ora 04:00 - 09 ianuarie, ora 12:00 pentru tot județul Dâmbovița. Sunt vizate precipitații moderate cantitativ predominant sub formă de ninsoare.

de adrian

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri o informare meteo de precipitaţii moderate cantitativ, predominant ninsoare, pentru Banat, Crişana, Maramureş şi vestul şi nord-vestul Transilvaniei, valabilă de sâmbătă, de la ora 4:00, până duminică, la ora 12:00.

Potrivit meteorologilor, în zonele menţionate vor fi în special ninsori şi se va depune strat de zăpadă. În Carpaţii Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali va ninge moderat, iar stratul nou de zăpadă va fi local consistent. Cantităţile de apă vor fi în general de 10-15 l/mp şi, izolat, de peste 20 de l/mp.

Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55-65 km/h în sudul Banatului şi pe crestele Carpaţilor Meridionali, temporar viscolind zăpada. În restul țării, precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare se vor semnala în special în dimineaţa zilei de sâmbătă (8 ianuarie), cu precădere în dealurile sudice.

 

You may also like

Lasă un Comentariu