Acasă SOCIAL Elevi merituoși, recompensați de OFSD Târgovște

Elevi merituoși, recompensați de OFSD Târgovște

de adrian

Ca în fiecare an, cu prilejul celor mai importante dintre sărbători, OFSD este alături de semenii cu care soarta a fost mai puțin darnică. De această dată au fost recompensați 19 copii cu rezultate foarte bune la școală în ultimul an, care  au primit  câte un mic cadou din partea Organizației Femeilor Social Democrate Târgoviște.

„Am vrut ca, mai ales acum, în Săptămâna Mare, să-i încurajăm și să le spunem că sunt pe drumul cel bun și că le suntem alături.

I-am premiat pentru seriozitatea lor, dar și pentru că au înțeles că viitorul le poate rezerva surprize plăcute doar dacă tratează cu atenție școala. Rezultatele lor nu ar fi fost posibile fără sprijinul părinților, iar pentru acest lucru îi felicităm.

Am putut organiza evenimentul de astăzi datorită doamnelor social-democrate din Consiliul Local Târgoviște, doamnei vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, doamnei inspector școlar general, Nicolaescu Ileana, viceprimarului municipiului Târgoviște, Monica Ilie, și membrelor OFSD Târgoviște”-a transmis Carmen Holban, președinte OFSD Târgoviște.

You may also like

Lasă un Comentariu