joi , 1 octombrie 2020
STIRI PE SCURT
Coronavirus 1 octombrie: A doua zi consecutivă cu peste 2000 de cazuri noi confirmateZeci de patroni de unități de panificație și service-auto sancționați pentru nerespectarea legislației munciiTârgoviște: Teren de fotbal omologat UEFA, funcțional în două-trei săptămâniIncendiu la o garsonieră de pe Strada LaminoruluiCardul de sănătate redevine obligatoriu începând cu 1 octombrieJandarmii vor asigura respectarea regulilor la concertul de jazz de la PeșteraTârgoviște: Grupa mică ”Piticot”, de la Grădinița nr. 3 cu program prelungit, intră în scenariul 3Ajutoare de stat pentru zootehniștii a căror activitate a fost afectată de pandemieDâmbovița: A fost depășit pragul de 4000 de cazuri de infectare cu COVID-19 de la începutul pandemieiCoronavirus :30 septembrie, prima zi cu peste 2000 de cazuri noi raportate în ultimele 24 de oreFinal de carieră pentru patru subofiţeri de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa“Hoții” de voturi și vânzătorii de iluziiJandarmii sunt alături de organizatorii etapei de off-road “CORB Adventure Days 2020”Căruță spulberată de un microbuz, la VișinaAutorul accidentului de la Aninoasa, reținut pe bază de ordonanțăDpt. Carmen Holban: Mulţumesc pentru încrederea acordată PSD DâmboviţaAu votat cu gândul la viitor!?Coronavirus 29 septembrie: 44 decese în ultimele 24 de ore, 551 pacienți internați la ATIPotrivit legii, listele cu salariile bugetarilor trebuie publicate online dar și la sediile instituțiilorGratuitate la transportul în comun pentru toți elevii care învață în Târgoviște
Home / EDUCAȚIE / ELEVI TALENTAŢI AU PARTICIPAT LA O NOUĂ EDIŢIE A MEMORIALULUI “CRISTINA LUCAȘ”

ELEVI TALENTAŢI AU PARTICIPAT LA O NOUĂ EDIŢIE A MEMORIALULUI “CRISTINA LUCAȘ”

La Moreni a avut loc astăzi  ediţia a XIII-a a Concursului judeţean de creaţie plastică ,,In Memoriam Cristina Lucaş”, organizat de Şcoala Gimnazială nr. 1 şi finanţat de municipalitatea morenară, în scopul dezvoltării şi promovării actului de creaţie culturală, precum şi pentru păstrarea amintirii unei tânăr talent cu care soarta a fost foarte crudă. Această activitate este un tribut adus talentului, muncii şi devotamentului pentru pictura şi creaţiile din sfera artei plastice ale Cristinei Lucaş – fostă elevă a Şcolii Gimnaziale nr. 1 din localitate, dispărută într-un tragic accident.

Evenimentul a fost deschis de profesor Daniela Grozea, director adjunct al Şcolii Gimnaziale nr. 1, care alături de Elena Lucaş, artistă plastică şi mama Cristinei, şi de profesor Elena Băniceru a făcut o prezentare detaliată a importanţei desfăşurării unui astfel de concurs pentru elevii şcolilor gimnaziale, rememorând aspecte definitorii din cariera Cristinei Lucaş.

Concursul judeţean s-a încheiat cu acordarea premiilor care au constat în diplome şi produse de artă plastică, toţi copiii participanţi fiind răsplătiţi de administraţia municipală cu o excursie de documentare care va avea loc săptămâna viitoare la Castelul Iulia Haşdeu, Muzeul Memorial Nicolae Grigorescu şi Muzeul Cinegetic Posada.

Coordonatorii acestei activităţi au fost cadrele didactice Beatrice Mihăilescu şi Niculina Rusu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *