luni , 6 iulie 2020
STIRI PE SCURT
Dâmbovița:171 de locuri de muncă disponibilePrimarul de la Pucioasa vrea să dea în judecată Ministerul SănătățiiOana Vlăducă, Pro România: Victor Ponta are anvergura profesională incontestabilă pentru a fi primarul CapitaleiDâmbovița: 39 de amenzi pentru nerespectarea Legii privind prevenirea și combaterea efectelor pandemieiCoronavirus 6 iulie: 250 de cazuri noi și 18 decese în ultimele 24 de ore, 227 pacienți în stare gravă, la ATIPNL acuză social-democrații că sunt “desprinși de problemele dâmbovițenilor”Cosmin Bozieru,vicepreședinte Pro România Dâmbovița, cere să înceteze “cultul personalității în primărie”Acțiuni de informare și prevenire desfășurate de jandarmii montaniPSD Dâmbovița cere liberalilor să lămurească aspectele privind scandalul “UNIFARM”Dâmbovița: După contestații, rata de promovare la BAC a urcat la 60,75%Coronavirus 5 iulie: 391 de cazuri noi, 1750 de decese de la începutul pandemieiAccident rutier cu o victimă încarcerată pe șoseaua de centură al mun.TârgovișteCOVID-19 a mai făcut o victimă în DâmbovițaAcțiuni în forță pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19Crucea Roșie, de 144 de ani în slujba umanitățiiDe la țara lui Liviu Dragnea la țara bădălăilorDâmbovița: Explozie a numărului de infectări cu COVID-19! Șefi de prin instituții publice umblă creanga în loc sIncendiu de proporții la o hală dezafectată din incinta fostei termocentrale DoiceștiLider Pro România despre sesiunea extraordinară a Parlamentului: E din categoria “Mircea fă-te că lucrezi”Coronavirus 3 iulie : Din 420 de cazuri noi, 45 sunt din Dâmbovița !
Home / COMUNICATE / Elevii aflați în stagiul de practică la Jandarmeria Dâmbovița au depus jurământul militar

Elevii aflați în stagiul de practică la Jandarmeria Dâmbovița au depus jurământul militar

Patru elevi jandarmi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, care se află în stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița, au depus jurământul militar.

Într-un cadru restrâns, impus de condițiile referitoare la distanțarea socială, cei 4 elevi jandarmi au depus astăzi jurământul military față de țară și popor. Așa cum prevăd regulamentele militare, viitorii subofițeri jandarmi și-au rostit numele cu voce tare și au rostit legământul sacru faţă de ţară. ,,Jur credinţă patriei mele, România. Jur să-mi apăr ţara, chiar cu preţul vieţii. Jur să respect Constituţia, legile ţării şi regulamentele militare. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”

Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, colonel Matei Viorel a transmis tinerilor elevi jandarmi un scurt mesaj: ”Depunerea jurământului militar este un act individual, un act de conștiință cu înalte semnificații patriotice și civice prin care jandarmii vor dobândi pe deplin statutul de militar, de apărător al țării și valorilor acesteia, al instituției Jandarmeriei.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *