Acasă ACTUALITATE Fără gargaragii în funcţii publice!

Fără gargaragii în funcţii publice!

de adrian

Inspirat de sloganul  care a crescut practic USR cu aproape zece procente, liderul ALDE vine cu propria versiune, ce-i drept nu atât de spectaculoasă dar care ar putea prinde cât de cât la electoratul mai puţin cunoscător într-ale politicii mioritice. Astfel, dacă n-a găsit tăria de a comenta pe marginea laşităţii şi moralităţii deficitare a lui Chiţoiu, Călin Popescu Tăriceanu s-a folosit de pagina sa de   Facebook, pentru a lansa idea  că “2020 ar trebui să fie anul fără incompetenți în funcții publice”, având în vedere că 2019 a stat sub semnul formulei ”fără penali în funcții publice”.
„Puteți conta pe mine, puteți conta pe colegii mei din ALDE, că vom face tot ce ne stă în putință să aducem în fața dumneavoastră oameni cu experiență și competență care să vă poată reprezenta la nivel local sau național. (..) Anul 2019 a fost anul lui «fără penali în funcții publice». Haideți să facem din anul 2020 anul lui «fără incompetenți în funcții publice»!”- a scris bătrânul lup moralist, lider cam prea visător peste un partid muribund.
De ce “lup moralist”? Pentru că acest personaj care n-a făcut niciodată mare brânză de unul singur, fiind mai mult un soi de remorcă decât locomotivă politică, a stat întotdeauna mai bine la vorbărie decât la fapte. Iar drept argumente nominalizăm câţiva dintre mediocrii pe care i-a promovat în guverne care n-au ieşit în evidenţă prin cine ştie ce performanţe. Avem un prim lot din care îi amintim pe Cristian Adomniţei, zero ca ministru al Educaţiei, Cristian David, tot zero, dar la MAI şi rămas în conştiinţa publică prin uluitoarea deplasare la o nuntă din nordul Moldovei, cu elicopterul de patrulare al ministerului. Urmează alte două loaze cu notorietatea  conferită de condamnările penale, anume Traian Remeş “Caltaboş” şi Chiuariu, de la Justiţie, plus Relu Fenechiul, fost la Transporturi, condamnat şi el cinci ani cu executare, pentru furtul unor transformatoare electrice. Tot la capitolul “fără competenţi în funcţii publice” îi putem include fără probleme pe Radu Stroe şi alţi figuranţi prin guvernele Grindeanu, Tudose ori Dăncilă, vorbind aici despre unul ca Anton Anton, Leocadia Gavrilescu ori cameleonul matusalemic Teodor Meleşcanu.
Ca să nu mai lungim vorba,  venim cu o propunere în completare,  cu sloganul de început de an electoral :”fără demagogi în funcţii publice!”

You may also like

0 comentariu

moshu49 8 ianuarie 2020 - 6:05

🙂 dar cu demagoage (o avea feminin?), merge? 😀 )))
că avem gîrlă și prin județul nostru, de-ți vine să le bați ca pe coasă! 🙁

Răspunde

Lasă un Comentariu