marți , 25 iunie 2019
Home / POLITIC / FEMEILE SOCIAL-DEMOCRATE, DIALOG PE TEMA ALEGERILOR EUROPENE

FEMEILE SOCIAL-DEMOCRATE, DIALOG PE TEMA ALEGERILOR EUROPENE

Ieri şi astăzi, reprezentantele Organizaţiei Femeilor Social Democrate participă, în staţiunea Govora- Judeţul Vâlcea, la dezbaterea cu tema “Alegerile Europene între oportunităţi şi provocări”.

Sunt reprezentate organizaţii din zece judeţe, între care şi Dâmboviţa, judeţ în care ponderea femeilor în structurile politice şi administrative este peste medie. Sunt prezente la eveniment dpt. Carmen Holban, în calitate de preşedinte al OFSD Târgovişte şi dpt. Claudia Gilia, preşedinte OFSD Dâmboviţa. Lucrările au fost deschise cu prezentarea activităţii guvernului- realizari şi perspective dar şi a modului în care este exercitată preşedenţia rotativă a Consiliului Executiv al Uniunii Europene.

”A fost o zi plină, în contextul apropierii campaniei electorale pentru alegerile din 26 mai, motiv pentru a dezvolta în toate cercurile discuții despre prioritățile următorilor ani la nivel european și agenda României în cadrul acestui parcurs.

Ne-am bucurat de prezența domnilor deputați Vasile Cocoș, Ovidiu Popa și Eugen Neață, alături de președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, care sunt alături de OFSD în toate acțiunile organizate în județul Vâlcea. Mulțumiri speciale pentru invitaţie şi felicitări pentru organizare, colegei mele deputat, Daniela Oteşanu!”- a scris dpt. Carmen Holban pe pagina de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *