duminică , 5 iulie 2020
STIRI PE SCURT
COVID-19 a mai făcut o victimă în DâmbovițaAcțiuni în forță pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19Crucea Roșie, de 144 de ani în slujba umanitățiiDe la țara lui Liviu Dragnea la țara bădălăilorDâmbovița: Explozie a numărului de infectări cu COVID-19! Șefi de prin instituții publice umblă creanga în loc sIncendiu de proporții la o hală dezafectată din incinta fostei termocentrale DoiceștiLider Pro România despre sesiunea extraordinară a Parlamentului: E din categoria “Mircea fă-te că lucrezi”Coronavirus 3 iulie : Din 420 de cazuri noi, 45 sunt din Dâmbovița !Dezbatere publică pe tema amenajării stațiunii turistice de interes național Peștera – PadinaAtenție șoferi, pe drumari i-a apucat cârpeala!Cod Galben de instabilitate atmosferică până sâmbătă la ora 10Focar de infecție la Centrul pentru Servicii Sociale GăeștiApă cu presiune scăzută la Raciu și LucieniCOVID-19 face prăpăd în Dâmbovița: trei decese și 19 persoane confirmate pozitiv într-o singură zi !!!Aninoasa: PSD propune un “transfer între generații”TÂRGOVIȘTE: “DIALOG” PNL-PSD PE TEME DE EDUCAȚIEFinal de carieră pentru patru pompieri de la ISU „Basarab I” DâmboviţaPro România Dâmbovița: Senatorul Adrian Țuțuianu a prezentat al VII-lea lot de candidațiCriza covid ia amploare:450 de cazuri noi și 20 de decese în ultimele 24 de orePSD Dâmbovița despre Planul de relansare: “Superficialitate crasă este descrierea corectă a programului pregătit
Home / CELE MAI CITITE - SĂPTĂMÂNAL / Fiecare pasăre pe limba ei piere! Cuc n-ar trebui să facă excepţie!

Fiecare pasăre pe limba ei piere! Cuc n-ar trebui să facă excepţie!

       Răzvan Cuc, încă ministru al  Transporturilor, pare hotărât să-şi facă o ieşire extrem de urâtă din scenă. Continuă să o scalde în scandalul momentului, după ce a fost acuzat de directoarea demisă de la Tarom că i-a cerut să ţină avioane la sol în ziua dezbaterii şi votării moţiunii de cenzură. Într-o ultimă declaraţie, Cuc susține că nu i-a cerut fostei șefe a Tarom să țină avioanele la sol în ziua moțiunii, ci a întrebat-o „ce parlamentari zboară”. Acuma nu suntem creduli, s-o considrăm  pe Mădălina Mezei ca fiind “fecioara neprihănită” a Tarom, nu luăm de bună nici explicaţia lui Răzvan Cuc, ministru într-un guvern demis, care a invocat „un joc al unui grup de interese” și a acuzat-o pe Mădălina Mezei că încearcă să-și favorizeze familia.

“Nu i-am cerut să țină un avion la sol. Ce să fac să mă duc la mecanici, să scot o piuliță. Am intrebat-o pe dna Mezei ce parlamentari zboară”, a spus Cuc, recunoscând că s-a întâlnit înaintea moțiunii cu fosta șefă a Tarom şi recunoscându-şi practic  vinovăţia,  în sensul că a comis cel puţin abuz în serviciu. Pentru că listele cu pasageri sunt, sau ar trebui să fie confidenţiale şi nu e treaba ministrului să întrebe cine şi încotro zboară. Avem încă un episod care arată cât de jos s-au coborât politrucii şi mai ales cât de încrâncenată a fost lupta unora pentru a rămâne la ciolan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *