Acasă ADMINISTRAȚIE Firmă puternică din Israel, interesată de colaborări cu agenţi economici din Dâmboviţa

Firmă puternică din Israel, interesată de colaborări cu agenţi economici din Dâmboviţa

de adrian

Urmare a vizitei delegației Ambasadei Israelului în România și a  reprezentanților Camerei de Comerț România – Israel, din data de 19 decembrie 2019, președintele Alexandru Oprea, a primit astăzi vizita reprezentanților unei firme israeliene cu un mare potențial de dezvoltare în domeniul ingineriei. Este vorba despre Ludan Engineering, companie membră a Ludan Group, cu o experiență în servicii de inginerie multidisciplinară de peste 20 de ani.
Firma israeliană a fost reprezentată astăzi de Răzvan Neagoe, manager de vânzări aplicații și de Gabriel Surcel, consultant Technical Consulting & Research.
Alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, la discuții au participat secretarul general al județului, Ivan Vasile Ivanoff,  vicepreședintele Camerei de Comerț și Industrie Dâmbovița (CCIA), Cristian Pușcaru,  Ștefan Ioniță și Nicolae Olariu – experți în cadrul cabinetului președintelui CJD.
Reprezentanții Ludan Engineering au precizat că își doresc să realizeze colaborări cu agenți economici din județul Dâmbovița, în vederea oferirii de servicii care să răspundă progresului tehnic, pe fundalul unui  mediu de afaceri dinamic și care solicită flexibilitate, soluții novatoare și colaborări adaptate la specificul pieței.
În acest context, vicepreședintele Camerei de Comerț și Industrie Dâmbovița, Cristian Pușcaru, a pus la dispoziția celor doi reprezentanți ai firmei israeliene, catalogul firmelor din județ pentru a putea identifica potențiali parteneri de afaceri, urmând să aibă loc și o întâlnire în viitorul apropiat.
Președintele Alexandru Oprea a precizat că demersul Consiliului Județean Dâmbovița, alături de susținerea CCIA, reprezintă un semnal ferm de sprijin pentru oamenii de afaceri care vor să dezvolte proiecte viabile și să creeze astfel, noi locuri de muncă.

You may also like

Lasă un Comentariu