Acasă ADMINISTRAȚIE „Flacăra Moreni” renaște în anul centenar

„Flacăra Moreni” renaște în anul centenar

Președinte Consiliu Județean: ”O echipă cu o astfel de istorie și cu asemenea suporteri merită toată susținerea noastră!”

de adrian

La numai câteva zile după ce șeful administrației publice județene a abordat public subiectul „Flacăra Moreni”, veștile bune continuă pentru microbiști și susținătorii echipei de fotbal a unuia dintre cele mai vechi cluburi sportive din România!

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, s-a aflat joi, 27 ianuarie 2022, pe stadionul „Flacăra”, alături de reprezentanții galeriei echipei, prilej cu care a prezentat proiectul înființării unei asociații sportive, alături de municipalitatea morenară, care va avea misiunea de a reprezenta cu succes fotbalul dâmbovițean. Inițiativa de a revitaliza Clubul Sportiv Municipal Flacăra Moreni, înființat în anul 1922 și aflat acum printre cele mai vechi cluburi de fotbal din România, va aduce bucurie multor dâmbovițeni care au trăit momentele de glorie ale echipei, din anii în care juca în primul eșalon, dar și tinerilor iubitori ai sportului rege.

La întâlnirea cu reprezentanții clubului au mai participat Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni, Gabriel Purcaru, directorul Parcului Industrial Moreni, Claudiu Mănescu, șef serviciu în cadrul Serviciului Tineret, Sport, Turism, Asociații, Fundații, Coordonare Societăți Comerciale, consilieri locali și județeni.

Tot astăzi, președintele Corneliu Ștefan le-a spus celor prezenți că a împărtășit de multe ori bucuria și satisfacția suporterilor clubului, ca reacție la rezultatele frumoase ale acestei formații sportive, și a dat asigurări că va susține investițiile ce trebuie realizate pentru ca activitatea echipei de fotbal din Moreni să se desfășoare în cele mai bune condiții pentru a crea premisele revenirii în clasamentul celor mai bune echipe din țară.

100 de ani de Flacăra Moreni! O echipă cu o astfel de istorie și cu asemenea suporteri merită toată susținerea noastră.

Le-am făcut o promisiune oamenilor din Moreni și mă țin de cuvânt! Astăzi, alături de primarul muncipiului Moreni, Constantin Dinu, am făcut primii pași pentru ca instituția Consiliului Județean Dâmbovița să sprijine echipa locală de fotbal, dar și pentru a dezvolta sportul de masă în toată zona Moreniului.

Sportul dâmbovițean poate produce valori în continuare! Tocmai de aceea, vreau să oferim tuturor tinerilor posibilitatea să exceleze în cât mai mai multe ramuri sportive”-a declarat președintele Corneliu Ștefan.

 „Flacăra Moreni”, care anul acesta împlinește 100 de ani de existență și activitate, a devenit, în timp, un simbol al municipiului Moreni, performanțele ei sportive însuflețind generații întregi de copii și adolescenți. În perioada 1988-1989, Flacăra Moreni se afla în Liga 1, iar în prezent activează în Liga a treia.

You may also like

Lasă un Comentariu