duminică , 5 iulie 2020
STIRI PE SCURT
COVID-19 a mai făcut o victimă în DâmbovițaAcțiuni în forță pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19Crucea Roșie, de 144 de ani în slujba umanitățiiDe la țara lui Liviu Dragnea la țara bădălăilorDâmbovița: Explozie a numărului de infectări cu COVID-19! Șefi de prin instituții publice umblă creanga în loc sIncendiu de proporții la o hală dezafectată din incinta fostei termocentrale DoiceștiLider Pro România despre sesiunea extraordinară a Parlamentului: E din categoria “Mircea fă-te că lucrezi”Coronavirus 3 iulie : Din 420 de cazuri noi, 45 sunt din Dâmbovița !Dezbatere publică pe tema amenajării stațiunii turistice de interes național Peștera – PadinaAtenție șoferi, pe drumari i-a apucat cârpeala!Cod Galben de instabilitate atmosferică până sâmbătă la ora 10Focar de infecție la Centrul pentru Servicii Sociale GăeștiApă cu presiune scăzută la Raciu și LucieniCOVID-19 face prăpăd în Dâmbovița: trei decese și 19 persoane confirmate pozitiv într-o singură zi !!!Aninoasa: PSD propune un “transfer între generații”TÂRGOVIȘTE: “DIALOG” PNL-PSD PE TEME DE EDUCAȚIEFinal de carieră pentru patru pompieri de la ISU „Basarab I” DâmboviţaPro România Dâmbovița: Senatorul Adrian Țuțuianu a prezentat al VII-lea lot de candidațiCriza covid ia amploare:450 de cazuri noi și 20 de decese în ultimele 24 de orePSD Dâmbovița despre Planul de relansare: “Superficialitate crasă este descrierea corectă a programului pregătit
Home / ECONOMIC / Florina Moldoveanu a fost votată membru în Colegiul de Conducere al CCIA Dâmbovița

Florina Moldoveanu a fost votată membru în Colegiul de Conducere al CCIA Dâmbovița

Pe agenda ședinței Adunării Generale a membrilor Camerei pentru Comerț , Industrie și Agricultură Dâmbovița a fost și completarea Colegiului de Conducere. În urma votului statutar, locul vacant a revenit Florinei Moldoveanu, membră  CONAF și coordonator al mai multor societăți comerciale.

“Am fost mereu pentru egalitatea de șanse dintre femei și bărbați, inclusiv în business.  O înțelegere „gentlemen’s agreement” nu este destinată numai bărbaților, este de fapt un acord între oameni de onoare!

De aceea, cu atât mai mult sunt bucuros pentru că am înregistrat ieri (încă) o premieră la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița: o doamnă a fost votată de Adunarea Generală în funcția de membru al Colegiului de Conducere.  Este membră a CONAF-ului ( Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin )  și coordonează activitatea mai multor societăți comerciale din sfera turismului, dezvoltare imobiliară, consultanță, servicii de pază atât ca  economist cât și ca licențiată în științe juridice. Vorbesc de doamna Florina Moldoveanu reprezentanta în Colegiul de Conducere a companiei Mib Safe Guard SRL.

Florina, atât eu cât și toți membrii Colegiului, îți dorim mult succes!”- a transmis cu acest prilej Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Dâmbovița

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *