Acasă ECONOMIC Florina Moldoveanu a fost votată membru în Colegiul de Conducere al CCIA Dâmbovița

Florina Moldoveanu a fost votată membru în Colegiul de Conducere al CCIA Dâmbovița

de adrian

Pe agenda ședinței Adunării Generale a membrilor Camerei pentru Comerț , Industrie și Agricultură Dâmbovița a fost și completarea Colegiului de Conducere. În urma votului statutar, locul vacant a revenit Florinei Moldoveanu, membră  CONAF și coordonator al mai multor societăți comerciale.
“Am fost mereu pentru egalitatea de șanse dintre femei și bărbați, inclusiv în business.  O înțelegere „gentlemen’s agreement” nu este destinată numai bărbaților, este de fapt un acord între oameni de onoare!
De aceea, cu atât mai mult sunt bucuros pentru că am înregistrat ieri (încă) o premieră la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița: o doamnă a fost votată de Adunarea Generală în funcția de membru al Colegiului de Conducere.  Este membră a CONAF-ului ( Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin )  și coordonează activitatea mai multor societăți comerciale din sfera turismului, dezvoltare imobiliară, consultanță, servicii de pază atât ca  economist cât și ca licențiată în științe juridice. Vorbesc de doamna Florina Moldoveanu reprezentanta în Colegiul de Conducere a companiei Mib Safe Guard SRL.
Florina, atât eu cât și toți membrii Colegiului, îți dorim mult succes!”- a transmis cu acest prilej Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Dâmbovița
 

You may also like

Lasă un Comentariu