Acasă POLITIC Fondurile neangajate din bugetul judeţului vor fi redistribuite pentru prevenirea şi combaterea răspândirii covid-19

Fondurile neangajate din bugetul judeţului vor fi redistribuite pentru prevenirea şi combaterea răspândirii covid-19

de adrian

În această dimineaţă au avut loc două şedinţe “de îndată” ale  Consiliului Judeţean  Dâmboviţa, fiind  votate horărâri foarte  importante pentru  comunităţile din judeţ în această perioadă de criză. Fondurile neangajate şi neutilizate în diferite proiecte sau lucrări de investiţii vor fi repartizate unităţilor administrativ-teritoriale, pentru derularea  acţiunilor  de prevenire şi combatere a noului coronavirus.
“Reprezentanţii Partidului Social democrat, de la parlamentari la primari, de la consilieri locali până la membri obişnuiţi, suntem cu toţii angrenaţi în acest război cu COVID-19. Dăm exemplu de solidaritate, de unitate şi conlucrare în acest război pe care îl ducem cu un duşman nevăzut, deosebit de periculos.
Ca preşedinte al PSD Dâmboviţa, am solicitat consilierilor judeţeni ai partidului nostru să iniţieze şi să susţină un proiect de hotărâre prin care să venim în ajutorul primăriilor din judeţ, să alocăm sumele neangajate şi neutilizate de Consiliul Judeţean pentru sprijinirea cetăţenilor. Astăzi, am dus la capăt acest proiect. Am votat în Consiliul Judeţean, din nou, pentru binele oamenilor! Trebuie să avem grijă de dâmboviţeni. Trebuie să avem grijă de sănătatea lor! Şi cine o poate face mai bine decât primarii. Ei cunosc realităţile din comunităţile pe care le conduc, ei se confruntă cu lipsurile, cu o multitudine de probleme generate de coronavirus, de starea de izolare în care se află mulţi cetăţeni.
Decizia pe care am luat-o astăzi este o gură de oxigen pentru administraţiile publice locale, pentru cetăţenii acestui judeţ. Prevenirea şi combaterea COVID 19 reprezintă pentru noi toţi un cod de extremă urgenţă”- a declarat cu acest prilej preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Cornel Ştefan.

You may also like

Lasă un Comentariu