Acasă ADMINISTRAȚIE Gala Topul Firmelor din Județul Dâmbovița- un eveniment dedicat curajului, determinării și excelenței în afaceri!

Gala Topul Firmelor din Județul Dâmbovița- un eveniment dedicat curajului, determinării și excelenței în afaceri!

de adrian

O ediție premium, care a întărit parteneriatul dintre mediul de afaceri și administrația publică dâmbovițeană

După un an de pauză și o amânare de câteva săptămâni- decizie foarte inspirată a organizatorilor, joi seară a avut loc Gala Topul Firmelor din Județul Dâmbovița. Într-o ediție cu totul ieșită din tiparele cunoscute, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmbovița-președinte Valentin Calcan, a premiat excelenţa în afaceri.

  Ediția din acest an a Topului Firmelor din județul Dâmbovița, a XXVIII-a după 1990, a fost anunțată ca un eveniment premium și asta a fost realitatea. Începând cu organizarea, locația- Brotăcei PARCK & EVENTS, desfășurătorul , mesajele transmise și culminând cu satisfacția antreprenorilor premiați, oameni aflați la cârma unor companii care, așa cum au scos în evidență organizatorii galei  “anul trecut au învins frica de necunoscut,  au știut să se redescopere și să se reinventeze. Vom prezenta cele mai performante companii din șapte domenii de activitate: Industrie; Servicii; Comerț; Turism; Cercetare-dezvoltare și high-tech; Agricultură, silvicultură și pescuit; Construcții.”

În mod firesc, primul vorbitor invitat la microfon de moderatorul Iulia Verdeș a fost președintele Valentin Calcan, antreprenor de succes la rândul său și liderul de afaceri care s-a priceput să aducă un suflu nou și o infuzie de dinamism, entuziasm și chiar curaj, revitalizând practic  acest instrument extrem de util, catalizator al mediului de afaceri județean, care este Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița. A fost un mesaj prietenos și mobilizator în același timp, fără înflorituri:

Vă mulțumesc mult pentru că sunteți aici. Vă mulțumesc mult doamnelor și domnilor antreprenori și din administrație. Cred că este un bun prilej să ne cunoaștem între noi, să ne mai ascultăm unii pe alții, și dumneavoastră din administrație pe noi, antreprenorii și invers și să avem până la urmă o seară frumoasă. Încă o dată mult succes companiilor și dumneavoastră. O seară minunată.”

Cuvinte frumoase a avut primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, permanent interesat de dezvoltarea economiei locale iar Părintele Vicar Ionuț Ghibanu a transmis mesajul IPS Nifon, Mitropolit și Arhiepiscop al Târgoviștei. S-au adresat asistenței manageri de top dar și profesioniști care au performat la conducerea unor instituții deconcentrate, numindu-i aici pe Marius Lixandru-inspectorul șef al ITM Dâmbovița ori pe Sandu Tolea, directorul DSVSA.

Foarte bine a fost primit mesajul președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, la rândul său un susținător al mediului de afaceri, cel care a inițiat- și vorbim aici despre o altă premieră naționlă- acordul de parteneriat dintre Consiliul Județean și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură:

 

„Cred că toți avem un singur gând, acela de a dezvolta Județul Dâmbovița. Astăzi mi-am început ziua la Călărași, unde am stabilit foarte clar, împreună cu colegii mei președinți de consilii județene din sudul României axele de finanțare nu numai pentru administrațiile locale , pentru unitățile administrativ -teritoriale dar și pentru firme. Mediul de afaceri are un rol important în Regiunea Sud-Muntenia și vreau să vă solicit dumneavoastră, celor din Dâmbovița, să intrăm într-o competiție, să atragem cât mai mulți bani, cât mai multe fonduri europene în județul nostru, pentru a dezvolta economia locală.”

 

Nu ne-am propus să nominalizăm dintre firmele premiate și nici nu o facem dintr-un singur motiv: ar fi însemnat să-i nedreptățim pe ceilalți antreprenori sărbătoriți la această gală, care au merite la fel de mari, pentru că și-au menținut afacerile și le-au dezvoltat într-o perioadă mai mult decât dificilă, plină de provocări, riscuri și necunoscute. Au oferit locuri de muncă și stabilitate pentru zeci de mii de familii din Dâmbovița și acesta este un alt motiv pentru care merită tot respectul.


 

You may also like

Lasă un Comentariu