sâmbătă , 4 aprilie 2020
STIRI PE SCURT
Moreni:Echipa de robotică „Skyline” confecţionează şi donează scuturi facialeGreţos: Răzgândeanu a intrat în campanie electoralăCJAS Dâmboviţa-reglementări privind acordarea a serviciilor medicale pe perioada stării de urgenţăDâmboviţean amendat cu 2000 de lei şi trimis în carantină pentru nerespectarea autoizolăriiEducaţie:Revizuirea programelor, oricum stufoase, preferabilă oricărui alt scenariuJANDARMERIA ROMÂNĂ – 170 DE ANI DE EXISTENȚĂCezar Preda, deputat PNL:” România trebuie să propună UE acordarea unitară a unui bonus pentru întreg personalulCovid-19: 445 cazuri noi într-o singură zi, peste 9100 de amenzi pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţieCosa şi Chira intră în dispozitivul IJJ DâmboviţaCornel Ştefan, preşedinte PSD Dâmboviţa:“Am promovat măsuri care corectează deciziile greşite luate de guvernCovid-2019 a făcut a doua victimă la Corbii MariÎn atenţia angajatorilor:Obligaţii şi recomandări pentru prevenirea infecţiei cu coronavirus la locurile de muncCoronavirus,2 Aprilie 2020, ora 13.00: 19 cazuri confirmate în DâmboviţaBonificaţii pentru contribuabilii care plătesc impozitul pe trimestrul I până la termenul scadentVirgil Guran, consilier de Stat: “Am redirecționat materiale de protecție pentru ca medicii noștri să își poatSubstanţe dezinfectante donate jandarmilor dâmboviţeniGEO-STING, DONAȚIE IMPORTANTĂ PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ TÂRGOVIȘTESUPERCOM INTENSIFICĂ ACTIVITĂŢILE DE PREVENIRE A RĂSPÂNDIRII COVID-19CATD suspendă parţial citirea contoarelor de apăCu tot coronavirusul, politica merge înainte
Home / SOCIETATE / Gest umanitar al social-democraţilor

Gest umanitar al social-democraţilor

Preşedintele Cornel Ştefan, deputata Carmen Holban şi mai mulţi tineri din Titu au participat la o acţiune de donare de sânge.

“Mulțumesc tinerilor mei colegi pentru că au fost receptivi la apelul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița!Împreună cu Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și Vlad Oprea, președintele PSD Titu, dar și alți tineri din organizația Titu, am donat astăzi sânge, pentru că sângele salvează vieți!

În aceste zile, sub amenințarea unui virus mortal, mai mult decât oricând prețuim sănătatea. Înțelegem că sănătatea este, cu adevărat, cel mai important lucru. Vă rog să respectați măsurile recomandate de medici pentru a limita răspândirea coronavirusului. Nu zadărniciți efoturile celor din linia întâi în lupta cu Covid-19. Dacă vom face asta, la final, totul va fi bine!”- a scris dpt. Carmen Holban pe pagina sa de socializare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *