Acasă EDUCAȚIE Gesturi minunate ale unor copii din Găești

Gesturi minunate ale unor copii din Găești

de adrian

În cadrul Concursului Național Catehetic „Rugăciunea în viața mea„, desfășurat în Eparhia noastră cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, sensibili la realitatea zilelor noastre marcată de război, tineri din Parohia „Sf. Ioan” – Găești,  au derulat-o activitate ce a constat în rostirea de rugăciuni pentru pacea lumii.

         Mesajul de rugăciune și de pace a fost promovat printre colegii lor de la Școala Gimnazială „Șerban Cioculescu” din Găești. Aici, s-a derulat activitatea intitulată „Uniți în rugăciune pentru Ucraina„,  în cadrul căreia elevii din clasele primare, alături de profesorii lor au ieșit în curtea școlii pentru a rosti rugăciuni pentru pacea întregii lumi și au citit mesaje de solidaritate.

         De asemenea,  s-a inițiat o colectă în beneficiul refugiaților din Ucraina în urma căreia au fost strânse produse igienico-sanitare și alimentare, jucării și alte obiecte de utilitate imediată ce au fost aduse la Crucea Roșie, pentru a fi distribuite copiilor obligați să fugă din calea războiului

You may also like

Lasă un Comentariu