Acasă ACTUALITATE Guvernul italian ne ajută indirect: Nimeni nu intră sau iese din ţară fără temei justificat

Guvernul italian ne ajută indirect: Nimeni nu intră sau iese din ţară fără temei justificat

de adrian

Întreaga Italie va fi pusă în carantină de marți, devenind zonă protejată, a declarat premierul Giuseppe Conte. Nimeni nu va mai intra și nu va mai ieși din Italia fără o justificare clară. Astfel, toate măsurile care se aplicau până acum doar în zonele roșii, vor fi aplicate la nivelul întregii țări.
Oamenii se vor putea mișca doar în condiții de strictă necesitate, școlile și universitățile vor fi închise până în 3 aprilie (deocamdată), adunările publice sunt interzise, campionatul de fotbal va fi suspendat, iar barurile și restaurantele vor fi închise la 6 seara.
Călătoria în întreaga peninsulă va fi evitată dacă nu există motive dovedite pentru locul de muncă, cazuri de necesitate și motive de sănătate. Se adaugă interdicția adunărilor în aer liber și a jocurilor în aer liber.
Numărul total al cazurilor de coronavirus în Italia a crescut la 9.172 de la 7.375, câte erau duminică. De asemenea, bilanțul deceselor provocate de Covid-19 a crescut cu 97, de la 366 duminică la 463 luni.
Bilanțul deceselor doar în regiunea Lombardia din Italia a urcat la 333 de la 267, câte erau înregistrate cu o zi înainte. Numai în Lombardia se estimează că trăiesc peste 250000 de români.

You may also like

Lasă un Comentariu