marți , 28 ianuarie 2020
Home / CULTURĂ / HORAŢIU MIHAIU, REGIZOR ŞI SCENARIST: ”A ÎNCEPUT FOARTE BINE FESTIVALUL, SPER SĂ MEARGĂ LA FEL ÎN CONTINUARE”

HORAŢIU MIHAIU, REGIZOR ŞI SCENARIST: ”A ÎNCEPUT FOARTE BINE FESTIVALUL, SPER SĂ MEARGĂ LA FEL ÎN CONTINUARE”

Conferinţa de presă din această dimineaţă i-a avut în prim plan pe principalii “responsabili” de ceea ce s-a întâmplat ieri la BABEL, cu reputatul Dimitry Aryupin în prim plan, regizorul piesei “M means Magritte” dar şi la fel de apreciatul rezizor şi scenarist Horaţiu Mihaiu. O sumară prezentare a fost făcută de Liviu Cheloiu, în vervă , ca de obicei:

Cuvinte frumoase despre BABEL şi Târgovişte, despre cum a început festivalul, a spus şi regizorul şi scenograful Horaţiu Mihaiu, un cunoscător şi fin observator  al scenei: “Mă bucur să vin la Târgovişte de fiecare dată. Sunt câteva oraşe în care efectiv mă simt minunat, Târgoviştea e în top. Ideea de a deschide festivalul cu spectacolul lui Dimitry Aryupin a fost excelentă. Ne-a adus în faţă o producţie rară, efectiv de teatru-imagine. Un spectacol destul de complicat pentru un public care nu este obişnuit cu genuri diverse de teatru. Cred că a avut un impact foarte bun. Apoi a fost spectacolul lui Sandu Dabija, de la Ploieşti, spectacol de nivel de top în România. A început foarte bine festivalul, sper să meargă la fel în continuare.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *