Acasă ACTUALITATE Hotel “Ceres” nu va mai fi centru de carantină. Va găzdui personalul medical care va trata pacienţii cu coronavirus în spitalul orăşenesc

Hotel “Ceres” nu va mai fi centru de carantină. Va găzdui personalul medical care va trata pacienţii cu coronavirus în spitalul orăşenesc

de adrian

Veste relativ bună pentru autorităţile din Pucioasa şi locuitorii oraşului, îngrijoraţi de nominalizarea  Hotelului Ceres ca centru de carantină. Oamenii se temeau, pe bună dreptate, că exista posibilitatea ca iresponsabili să evadeze din locaţia  situată exact în zona  central a staţiunii.
Potrivit ultimelor decizii ale CJSU, unitatea balneară va servi la cazarea personalului medical   care se va ocupa de  tratarea bolnavilor de coronavirus în spitalul orăşenesc, nominalizat prin ordin de ministru ca spital suport pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Este vorba despre medicii şi asistentele care nu vor dori să meargă acasă, cu  riscul real de a-i contamina pe cei din familie.
Şi dacă Pucioasa scapă oarecum de o ameninţare directă, în locul Hotelului “Ceres” va  fi transformat în centru de carantină o unitate cu funcţiuni de cazare situată exact în centralul Municipiului Târgovişte, riscurile fiind, evident, mult mai serioase într-un oraş cu o populaţie aproape de cinci ori mai numeroasă.

You may also like

Lasă un Comentariu