miercuri , 16 octombrie 2019
Home / ACTUALITATE / HOŢI DIN CRAIOVA, DEPISTAŢI DE POLIŢIŞTII GĂEŞTENI

HOŢI DIN CRAIOVA, DEPISTAŢI DE POLIŢIŞTII GĂEŞTENI

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au descins la domiciliile a cinci persoane din Craiova, bănuite de comiterea unui furt dintr-o locuință, faptă comisă în luna mai a acestui an. Au fost puse în aplicare patru mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliției Orașului Găești pentru audieri și dispunerea măsurilor legale ce se impun.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sprijiniți de efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj și luptători ai Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și Dolj.

Persoanele în cauză, patru femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 30 și 55 de ani, sunt bănuite că, la data de 15 mai a.c., ar fi sustras dintr-o locuință din Găești bani și bijuterii din aur, prejudiciul cauzat fiind estimat la 100.000 de lei.

În urma descinderilor au fost indisponibilizate obiecte susceptibile a fi folosite la comiterea infracțiunii.Activitățile de cercetare penală sunt efectuate sub îndrumarea și coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești.

De asemenea, în cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *