Acasă ACTUALITATE I-a lăsat pe bicicliști pietoni și a ajuns după gratii!

I-a lăsat pe bicicliști pietoni și a ajuns după gratii!

de adrian

La  Găești a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat de 52 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt și furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit că, în perioada 10-15 iunie , bărbatul, în timp ce s-a  aflat pe raza orașului Găești și a localității Hulubești, a sustras mai multe biciclete de la cinci persoane din localitățile Găești, Dragodana, Butoiu de Sus și Hulubești.

Bicicletele au fost recuperate și predate persoanelor vătămate. Bănuitul  a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru dispunerea unei măsuri preventive

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Pentru a nu deveni victima unui furt, polițiștii le recomandă cetățenilor să adopte un comportament preventiv și să nu-și lase nesupravegheate bicicletele, nici măcar pentru câteva minute.

You may also like

Lasă un Comentariu