Acasă POLITIC Ilie Eduard , candidatul PSD la funcția de primar, este cea mai bună alegere pentru Comuna Moțăieni !

Ilie Eduard , candidatul PSD la funcția de primar, este cea mai bună alegere pentru Comuna Moțăieni !

de adrian

Candidatul PSD pentru functia de primar al comunei Moțăieni, inginerul Ilie Eduard, este un om realizat din punct de vedere profesional și social. N-a fugit niciodată de muncă și iubește comuna , ceea ce l-a și determinat să revină pe meleagurile natale  după  absolvirea studiilor, unde și-a întemeiat o familie frumoasă și a ridicat o gospodărie din care nu-i lipsește nimic.
A  lucrat la  Steaua Electrica Fieni, urcând pe rând treptele ierarhice până la   funcții de mare răspundere- Sef Sectie si Sef Productie. Ilie Eduard a acumulat experiență și a condus colective mari, fiind obișnuit să lucreze cu oamenii, să îi ajute, să îi coordoneze. De mai bine de zece ani ocupă functia de Manager Proiect, calitate în care  a colaborat  cu multe primării din țară , a contribuit la  implementarea unor  proiecte complexe în beneficiul oamenilor. În urma derularii acestor activități a dobândit experiența necesara implementarii  proiectelor de investiții atât de  necesare comunei  Moțăieni.
L-am ascultat pe inginerul Ilie Eduard cu cât drag vorbește despre comuna pe care vrea să o ajute în calitate de primar, în slujba căreia e gata să își pună priceperea și puterea de muncă, dar și cu regretul că este o localitate rămasă mult în urmă. Pentru că, oamenii locului știu prea bine, Moțăieni a pierdut ocazia de a se dezvolta odată cu localitățile vecine. A ales să candideze pentru că și oamenii din comună merită să își ducă copii la școli și grădinițe bine întreținute și dotate, merită cămine culturale și un dispensar medical unde să fie bine tratați, în condiții decente.
Spune Ilie Eduard că, de la actualul primar, a rămas moștenire o investiție abandonată, anume rețeaua de apă de la Cucuteni. Un proiect început cu 16 ani în urmă, reluat acum 8 ani și “îngropat” de decizii eronate, care au dus inclusiv la dezafectarea a 2800 metri de conductă nou- nouță. Și în materie de asfaltare a drumurilor locale sunt probleme, două investiții  demarcate în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița fiind stopate, pentru că nu s-a lucrat cum trebuie. Și proiectul finanțat prin PNDL este blocat iar anul școlar începe sub auspicii triste la Moțăieni, după scenariul roșu. Actuala conducere a primăriei n-a fost în stare măcar să achiziționeze șapte tablete, câte erau necesare la copiilor din Cucuteni, sat pe care l-a condamnat efectiv la izolare!
Sunt doar câteva dintre motivele care l-au determinat pe inginerul Ilie Eduard să lupte, având alături o echipă omogenă și puternică de consilieri , pentru a aduce schimbarea atât de așteptată de gospodarii din Moțăieni. Oameni care merită cu siguranță mai mult. Și la Motăieni trebuie rețea de canalizare, rețeaua de apă existentă trebuie modernizată. Este nevoie de drumuri bune în comună , rezolvată problema apei la Cucuteni și extinsă rețeaua de gaze. Sunt locuri minunate și oameni buni, care au dreptul să trăiască în condiții civilizate, să nu se mai uite lung, în urma copiilor care , în lipsa unei perspective acceptabile, le pleacă de acasă…

 
 

You may also like

Lasă un Comentariu