vineri , 19 aprilie 2019
Home / ADMINISTRAȚIE / ÎMPLINIREA A DOI ANI DE LA DESCHIDERE, MARCATĂ PRIN PROGRAMUL “ŞCOALA DE VARĂ LA COMPLEXUL DE NATAŢIE”

ÎMPLINIREA A DOI ANI DE LA DESCHIDERE, MARCATĂ PRIN PROGRAMUL “ŞCOALA DE VARĂ LA COMPLEXUL DE NATAŢIE”

S-au împlinit doi ani de la inaugurarea Complexului Turistic şi de Nataţie, momentul fiind marcat, în mod inspirat, prin lansarea Programului “Şcoala de vară la Complex”. Este vorba despre un proiect care se adresează celor mici şi care nu implică niciun fel de costuri din partea beneficiarilor. De astăzi şi până pe 17 august, copii înscrişi pot participa gratuit la jocurile, concursurile şi celelalte activităţi organizate de personalul calificat al complexului.

La deschiderea programului, alături de directorul Ciprian Prisăcaru , membri staff-ului tehnic şi mulţimea de copii şi părinţi au fost primarul Municipiului Târgovişte- Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie şi Cristian Rădulescu. Cu acest prilej, primarul Cristian Stan că, în cei doi ani care au trecut de la darea în folosinţă a  “celui mai spectaculos proiect din Târgovişte”, s-au bucurat de facilităţile de la Complexul Turistic şi de Nataţie peste 160000 de vizitatori, încasările depăşind 30 de miliarde de lei vechi. Aspect şi mai important, peste 4000 de copii practică înotul în cadrul cursurilor susţinute de antrenori bine pregătiţi.

Şi pentru că tot a fost vorba de o aniversare, copii prezenţi în această dimineaţă la deschiderea programului au fost trataţi cu şampanie, fără alcool, fireşte, chiar de primarul oraşului şi colegii săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *