miercuri , 19 iunie 2019
Home / POLITIC / ÎN DÂMBOVIŢA, PRO ROMÂNIA MIZEAZĂ PE TINERI

ÎN DÂMBOVIŢA, PRO ROMÂNIA MIZEAZĂ PE TINERI

La nici o lună de la inaugurarea sediului din  Moreni al Pro România, un eveniment similar a avut loc , astăzi, în oraşul Găeşti. Mergând mai departe puţin, putem remarca încă o similitudine: dacă la Moreni a fost desemnat drept coordonator un tânăr om de afaceri, nou venit în politică, şi la Găeşti se va ocupa de organizaţia locală a partidului condus de Victor Ponta un tânăr antreprenor, fiind vorba aici de Cristian Popescu. Acesta a declarat că a ales Pro România fiind atras în primul rând de mesajul politic serios transmis de iniţiatorii proiectului, că are o experienţă antreprenorială care o să îi fie de folos în pasul  pe care îl face în activitatea politică. Cristian Popescu a mai spus că are mulţi colaboratori de valoare, cu ajutorul cărora poate alcătui o echipă performantă, devotată comunităţii în care trăieşte şi îşi desfăşoară activitatea.

La inaugurarea sediului din Găeşti au participat Georgică Dumitru, coordonatorul organizaţiei judeţene a Pro România, secondat de  mai mulţi membri ai biroului judeţean,  invitat de onoare fiind dpt. Sorin Câmpeanu, fost ministru al Educaţiei în Guvernul Ponta, membru fondator şi  prim-vicepreşedinte ales al partidului. Cu privire la activitatea Pro România la nivel de judeţ, Georgică Dumitru a punctat că, în ultima lună,  au crescut atât numărul de membri cât şi al organizaţiilor locale.

Intrând în registrul politic, prim- vicepreşedintele Sorin Câmpeanu a declarat că Pro România “are o abordare pe termen lung, în interesul României şi interesul fiecărui cetăţean al României. Cealaltă abordare, de rezolvare de moment a lucrurilor, mie personal şi nouă, la nivelul acestui start-up politic, ni se pare iresponsabilă. Mai concret şi mai direct spus, este iresponsabil să-i minţi pe oameni că nu sunt probleme. Din păcate probleme sunt foarte multe. Sunt probleme pe termen scurt, sunt probleme pe termen mediu.(…) Soluţiile de moment, merg doar până la un moment dat. La nivelul Pro România, noi pledăm pentru o abordare implicată, onestă şi profesionistă.” Sorin Câmpeanu a mai spus că este nevoie de oameni capabili să genereze resurse, pentru că “este un lucru bun să creşti pensile şi salariile dar e o nenorocire să nu le poţi plăti. Oamenii care au avut succes în afaceri pot avea succes şi în viaţa socială.“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *