Acasă ECONOMIC În iulie, APIA primește cererile pentru ajutorul de stat la motorină aferent trimestrului II

În iulie, APIA primește cererile pentru ajutorul de stat la motorină aferent trimestrului II

de adrian

În luna iulie, APIA Centrul Judetean Dambovita primeste cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură,  trimestrul II  / 2020.
Pentru lamurirea neclaritatilor in ceea ce priveste solicitarea ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură, fermierii sunt rugati sa sune la APIA Centrul Judetean  Dambovita unde vor fi consiliati de functionarii responsabili cu aceasta activitate.
Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă  pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură si a fost calculat la valoarea de 1,5258 lei/ litru.
Beneficiarii depun cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat însoţite de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate  si copiile facturilor de achizitie.
In judetul Dambovita, pot solicita rambursarea diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, achizitionata in trimestrul II al acestui an, 405 fermieri care au obtinut accord favorabil pentru finantare.
 
 
 
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu