miercuri , 16 octombrie 2019
Home / POLITIC / ÎN PNL TÂRGOVIŞTE NU ESTE LOC PENTRU TRASEIŞTII POLITICI “DECUPLAŢI” DE LA CIOLAN

ÎN PNL TÂRGOVIŞTE NU ESTE LOC PENTRU TRASEIŞTII POLITICI “DECUPLAŢI” DE LA CIOLAN

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Târgovişte- preşedinte Aurelian Cotinescu, se raliază deciziei adoptate la nivel central, de a nu primi în rândurile sale treseişti politici, de a nu colabora cu personaje interesate de avantaje şi câştiguri în plan personal. Ca motivaţii suplimentare, aceştia amintesc de “jignirile la care au fost supuşi în Consiliul Local” şi obstrucţionarea proiectelor iniţiate pentru dezvoltarea oraşului.

 

Comunicat de presă

      Organizația PNL Târgoviște, este întru totul de acord și aprobă fără rețineri decizia votată la nivel central și exprimată cu prilejul lansării candidaturii Președintelui Iohannis, aceea de a nu primi în rândurile sale traseisti politici.

Dincolo de motivația acestei decizii, exprimată de Președintele Partidului Național Liberal, Domnul  Ludovic Orban, unul dintre puținii politicieni liberali, care a avut curajul să se opună fățis înființării USL în urmă cu 8 ani,  în plan local avem suficiente argumente pentru a combate orice apropiere dinspre PSD.

Dincolo de ideologiile  și principiile care nu pot fi schimbate peste noapte, avem experiența unei proaste colaborări în Consiliul Local Targoviste, unde liberalii au fost jigniti și luați în ras de prea multe ori, iar proiectele noastre noastre benefice dezvoltării orașului au fost obstructionate și unele chiar blocate, exclusiv pentru câștigul în  plan politic.

Am devenit o organizație puternică în Târgoviște, construită cu oameni noi, ceea ce ne determină să continuăm pe aceeași linie fără compromisuri și fără să acceptăm migranți politici care simt că își por pierde scaunele și că vor fi decuplati de la banii publici.

Ușa PNL Târgoviște rămâne deschisă tuturor oamenilor de calitate, care vor să facă politică pentru orașul lor, care nu vânează funcții ori alte recompense, nu și celor care își vor motiva dezertarea din PSD pe motiv că acest partid nu îi mai reprezintă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *