sâmbătă , 24 august 2019
Home / INFO NAȚIONAL / ÎNCĂ UN SOCIAL-DEMOCRAT CU NOTORIETATE A TRECUT LA PRO ROMÂNIA: GEORGIAN POP I-A URMAT RAPID PE TUDOSE ŞI ŢUŢUIANU

ÎNCĂ UN SOCIAL-DEMOCRAT CU NOTORIETATE A TRECUT LA PRO ROMÂNIA: GEORGIAN POP I-A URMAT RAPID PE TUDOSE ŞI ŢUŢUIANU

Deputatul Georgian Pop a anunţat printr-o postare pe Facebook că a demisionat din PSD și s-a înscris în partidul lui Victor Ponta, Pro România:

„Decizia pe care am luat-o astăzi vine după o lungă perioadă de reflecție și după consultări cu oamenii alături de care am făcut politică social democrată în ultimii 20 de ani. Concluzia la care am ajuns este că, după 20 de ani, nu mă mai regăsesc în modul în care se face politică în PSD. Am făcut parte din echipa de conducere a PSD care a câștigat alegerile din 2016, am realizat un capitol important din Programul de guvernare, dar, din păcate, viziunea mea politică diferă față de modul în care actuala echipă de conducere a înțeles să guverneze.

Cei care conduc astăzi PSD nu înțeleg că prin politică trebuie să unești oamenii. Ei aleg ca prin politică să îi divizeze. De când este președintele PSD, Liviu Dragnea a divizat întreaga societate, inclusiv viața internă de partid.

Sunt deputat ales în București, într-o echipă de oameni alături de care am lucrat cu plăcere. Din păcate, Liviu Dragnea a divizat inclusiv organizația de la București și a alimentat conflicte între colegi, între membrii aceleiași echipe, așa cum nu s-a întâmplat niciodată. Ultimele 24 de ore sunt elocvente.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *