miercuri , 21 octombrie 2020
STIRI PE SCURT
Circulație restricționată, mâine 21 octombrie, pe DN 71 Fieni-SinaiaComuna Butimanu scapă de carantină, deocamdatăDâmbovița: Indicele ratei de infectare în ultimele 14 zile a coborât la 1,51 la mieInspectorii de muncă-responsabilități suplimentare de la intrarea în vigoare a Legii nr. 55/2020Criza COVID-19: 3400 de cazuri confirmate la 29400 de testeLocotenentul jandarm Stan Silviu, locul al III-lea la “Cupa României la tir cu arcul”Contract de lucrări pentru ultimul lot al celui celui mai amplu proiect de modernizare a infrastructurii rutiere din jAlexandru Oprea și Iulian Vladu- tandemul cu care PMP Dâmbovița forțează un rezultat bun la parlamentareJandarm dâmbovițean vindecat de COVID-19, donator de plasmă pentru pacienții cu forme severe de boalăLista actualizată a școlilor, liceelor și grădinițelor încadrate în scenariul III-roșuACȚIUNEA TRUCK&BUS: Nereguli constatete la unul din patru vehicule controlate!CRIZANTEMA DE AUR – EDIȚIA 2020 SE DESFĂȘOARĂ CU RESPECTAREA RESTRICȚIILOR IMPUSE PE FONDUL CRIZEI MEDICALEBărbat strivit de un mal de pământ la CojascaCu peste zece cazuri de infectare la mia de locuitori de la debutul crizei, Dâmbovița se numără printre județele roDâmbovița: 283 de locuri de muncă disponibile în această săptămână2466 cazuri noi de infectare cu COVID-19 la puțin peste 8000 de teste efectuateAutoturism făcut scrum în parcarea unui supermarketPrimele zile cu vreme rea, primele probleme:Turiști rătăciți în munții Bucegi“Moștenirea Văcăreștilor”-termen prelungit pentru înscrierea în concursLuna națională a informării despre alimentație
Home / POLITIC / Inițiativă legislativă PSD- stimulent de risc pentru personalul din Învățământ

Inițiativă legislativă PSD- stimulent de risc pentru personalul din Învățământ

Parlamentarii Partidului Social Democrat au inițiat și votat un proiect de lege prin care se instituie acordarea stimulentului de risc, pe perioada pandemiei, pentru personalul din Educație.“Stimulent de risc pentru personalul didactic și nedidactic! Pentru că ne pasă de oameni, parlamentarii PSD am depus un proiect de lege pentru acordarea acestui stimulent în contextul pandemiei de coronavirus. Conform proiectului adoptat de Senat, personalul didactic care predă fizic în această perioadă va primi un stimulent de risc de 2.000 de lei, iar personalul nedidactic, 1.500 de lei.

Educația a fost, este și va rămâne un capitol prioritar pentru PSD. Astăzi, în calitate de deputat, am susținut prin vot acordarea acestui stimulant”- a declarat dpt. Carmen Holban, în legătură cu acest subiect.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *