luni , 25 mai 2020
STIRI PE SCURT
Coronavirus 25 mai: 18283 de cazuri de la începutul pandemiei, 1193 decese, 177 pacienți la ATIA fost aprobat calendarul examenului de Bacalaureat, sesiunea de vară 2020Președintele Cornel Ștefan acuză sefi de instituții deconcentrate de presiuni și șantaj asupra aleșilor locali PSDâmbovița:207 locuri de muncă disponibileCampanie de conștientizare a pacienților cu afecțiuni oncologice privind riscurile pe perioada pandemieiISU Dâmbovița-25 de intervenții, între care o misiune pirotehnicăCristian Stan, secretarul executiv al PSD Dâmbovița, a dezmințit zvonul privind candidatura la ParlamentÎn 22 de localități au fost raportate pagube produse de secetă , grindină și alunecări de terenTrenurile groazei- potențiale bombe bacteriologiceDâmbovița, criza coronavirus 24 mai: șase cazuri noi în ultimele 24 de oreCezar Preda, mesaj cu prilejul împlinirii a 145 de ani de la înființarea PNLMĂȘTI MEDICALE CU GRAD DE PROTECȚIE 99% FABRICATE LA TÂRGOVIȘTEDâmbovița: Cinci cazuri noi de infectare cu covid-19 în ultimele 24 de oreFirmele de plasare de forță de muncă, luate în colimatorCoronavirus 23 mai: 17857 cazuri confirmate în țară, 3607 români infectați în străinătateMai bine mai târziu: MAI ne lămurește cum este cu “zonele metropolitane”Apreciere și recunoștință pentru personalul medical din prima linieCircul politico- populist cotidian- episodul “măști pentru popor”Corbii Mari, Brezoaiele, Odobești- comune care se dezvoltă prin proiectele promovate de PSD DâmbovițaCompania de Apă- Anunț angajare
Home / EDUCAȚIE / ÎNSCRIERI LA GRĂDINIȚĂ 2019: PROCEDURILE AU ÎNCEPUT ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ

ÎNSCRIERI LA GRĂDINIȚĂ 2019: PROCEDURILE AU ÎNCEPUT ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ

​         Înscrierile la grădiniță pentru anul școlar 2019-2020 au început, potrivit calendarului stabilit de MEC, în această săptămână. Pentru cei nou –veniţi la grădiniţă, prima etapă de înscriere are loc  între 20 mai și 14 iunie 2019. Cererile de înscriere vor fi depuse până pe 7 iunie, iar între 10 iunie și 14 iunie vor fi procesate . Copiii respinși în această etapă vor putea fi înscriși pe locurile rămase libere pentru etapa a doua.

A doua etapă de înscriere va avea loc între 24 iunie și 26 iulie. Cererile vor fi depuse până pe 19 iulie, iar între 22 iulie și 26 iulie acestea vor fi procesate. Copiii respinși în această etapă se vor putea înscrie pe locurile rămase libere pentru etapa de ajustări, care  va avea loc în perioada 29 iulie-30 august.
Orarul reînscrierilor și al înscrierilor va fi stabilit de conducerea fiecărei grădințe, fiind afișat în loc vizibil. Ocuparea locurilor libere, după finalizarea etapei de reînscrieri, se va face, de regulă, în ordinea descrescătoare a grupelor de vârstă.

În situația în care într-o grădiniță numărul cererilor de înscriere este mai mare decât numărul de locuri, vor fi aplicate, succesiv, criterii de departajare generale și criterii de departajare specifice.

Criteriile generale:

  • Existența unui document care dovedește că este orfan de ambii părinți
  • Existența unui document care dovedește că este orfan de un singur părinte
  • Existența unui frate sau surori în grădinița respectivă
  • Existența unui certificat medical de încadrare în grad de handicap a copilului

Repartizarea se face în ordinea descrescătoare a numărului de criterii generale de departajare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *