joi , 9 aprilie 2020
STIRI PE SCURT
Gospodărie incendiată cu intenţie la TătăraniIncendiile de vegetație fac prăpăd! Apel disperat al pompierilor care au obligaţii sporite!Nici călare, nici pe jos:CJSU a hotărât “să recomande” purtarea măştilor pe care dâmboviţenii nu le găsesc Niculeşti: Lipsa de comunicare cu autorităţile locale, numai o verigă a unui lanţ de eroriCompania de Apă prelungeşte suspendarea activităţii directe cu publicul până pe 16 maiMăsuri speciale de limitare a răspândirii COVID-19, în TârgovișteVa fi viaţă şi după coronavirus: proiect de 4,75 de milioane de euro pentru regenerare urbană la MoreniAcţiune umanitară a poliţiştilor dâmboviţeniLecţiile online “predate” haotic, frecţie la un picior de lemn.Coronavirus 8 Aprilie: 209 români decedaţi în ţară şi alţi 37 în străinătateAPIA: Cererile unice se depun fară penalitatăţi până la 15 iunieConsilierii judeţeni liberali s-au poziţionat alături de preşedintele Alexandru OpreaStart al celei mai mari actiuni de igienizare a municipiului Targoviste! Cartier cu cartier, strada cu strada, orasul noRecomandările Avocatului Poporului privind contravențiile și sancțiunile în timpul stării de urgențăFond de rezervă pentru sprijinirea comunelor în lupta cu covid-19Hotel “Ceres” nu va mai fi centru de carantină. Va găzdui personalul medical care va trata pacienţii cu coronavirDâmboviţenii continuă să fie amendaţi masiv pentru încălcarea restricţiilor de circulaţieSenatorul Adrian Ţuţuianu, despre demisia celor doi mediciAurelian Cotinescu, PNL Târgovişte:”Banii pe care îi avem să-i cheltuim cu grijă, în economia locală”Doi medici de la Pneumologie şi-au dat demisia
Home / POLITIC / Ionuţ Bănică, primar şi vicepreşedinte PSD Dâmboviţa:”La Corbii Mari, sigur fac alianţă cu Pro România!”

Ionuţ Bănică, primar şi vicepreşedinte PSD Dâmboviţa:”La Corbii Mari, sigur fac alianţă cu Pro România!”

Dacă la Bistriţa  a fost déjà “bătută în cuie” alianţa PSD cu Pro România, în perspectiva alegerilor locale, în Dâmboviţa cei mai mulţi dintre liderii social-democraţi nu par să se grăbească. Nu este cazul lui  Ionuţ Bănică, vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa şi primar la Corbii Mari, una dintre cele mai mari comune din judeţ. Acesta se numără printre cei care  vor  o alianţă a formaţiunilor politice de centru-stânga ,  în primul rând  între PSD şi PRO România, şi chiar astăzi a făcut o declaraţie în acest sens:

„Sunt pentru o alianţă cu PRO România. Ar trebui să discutăm dinainte de alegeri şi să facem o alianţă de stânga serioasă. Eu, la Corbii Mari, sigur fac alianţă cu PRO România”, a spus Ionuţ Bănică. 

Bănică s-a numărat printre cei mai vocali contestatari ai fostei conduceri a PSD Dâmboviţa, este un politician tânăr dar experimentat şi respectat de colegi şi este mare probabilitate ca  exemplul său să  fie urmat şi de alţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *