vineri , 10 aprilie 2020
STIRI PE SCURT
S-a dat startul nominalizărilor pentru Gala Elevului Reprezentant!Apel către inspectorimea de tot felul : ieşiţi din vizuini şi faceţi-vă meseria!Asistentă medicală din Produleşti infectată cu covid-19. Femeia lucrează la “Matei Balş”9 Aprilie 2020- a fost depăşit pragul de 5000 persoane infectateA fost identificată autoarea incendiului de aseară, de la TătăraniPSD- apel la unitate şi consens politic în interesul românilorDonaţie: viziere de protecție și dezinfectant pentru jandarmiGospodărie incendiată cu intenţie la TătăraniIncendiile de vegetație fac prăpăd! Apel disperat al pompierilor care au obligaţii sporite!Nici călare, nici pe jos:CJSU a hotărât “să recomande” purtarea măştilor pe care dâmboviţenii nu le găsesc Niculeşti: Lipsa de comunicare cu autorităţile locale, numai o verigă a unui lanţ de eroriCompania de Apă prelungeşte suspendarea activităţii directe cu publicul până pe 16 maiMăsuri speciale de limitare a răspândirii COVID-19, în TârgovișteVa fi viaţă şi după coronavirus: proiect de 4,75 de milioane de euro pentru regenerare urbană la MoreniAcţiune umanitară a poliţiştilor dâmboviţeniLecţiile online “predate” haotic, frecţie la un picior de lemn.Coronavirus 8 Aprilie: 209 români decedaţi în ţară şi alţi 37 în străinătateAPIA: Cererile unice se depun fară penalitatăţi până la 15 iunieConsilierii judeţeni liberali s-au poziţionat alături de preşedintele Alexandru OpreaStart al celei mai mari actiuni de igienizare a municipiului Targoviste! Cartier cu cartier, strada cu strada, orasul no
Home / EDUCAȚIE / ISJ Dâmboviţa: A fost definitivat programul campaniei “Meseria face diferența”

ISJ Dâmboviţa: A fost definitivat programul campaniei “Meseria face diferența”

 

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa- inspector general prof. Sorin Ion, de comun accord cu directorii liceelor tehnologice, a definitivat programul campaniei “Meseria face diferența”. Campania își propune promovarea învățământului profesional, dual și tehnic si va culmina cu organizarea Zilei Naționale a Meseriilor, in data de 11 martie.

Alături de ISJ si unitățile școlare, se vor afla partenerii direct interesați, anume  operatori economici,  Camera de Industrie, Comerț şi Agricultură, AJOFM, CJRAE. Programul acțiunilor va fi publicat pe site-ul ISJ Dâmboviţa si al liceelor tehnologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *