miercuri , 8 iulie 2020
STIRI PE SCURT
Mulți dâmbovițeni continuă să ignore pericolul: Peste 20 de pacienți cu COVID-19 au cerut să plece din spital iarÎn cel mult 5 zile de la răsărirea culturilor succesive ca strat vegetal, fermierii trebuie să notifice APIAComunicat privind programul de furnizare a apei în localități în care consumul a fost restricționatLucrări de modernizare a infrastructurii de utilități și stradale din Cartierul PrepeleacInfectarea cu COVID-19 a fost fatală pentru dr. Daniela Toma, medic de familie la Crângurile“Plagiatul”- o temă nouă în disputa politicăCoronavirus 7 iulie: 397 cazuri noi și 31 de decese în ultimele 24 de ore. 1799 decese de la începutul pandemieiȘcoala Tudor Vladimirescu ar putea beneficia de o sumă record pentru extindere și modernizareDâmbovița sub avertizare Cod Portocaliu de furtunăTuriști bucureșteni salvați de jandarmii montaniTrei viceprimari excluși din PSDOana Vlăducă, deputat Pro România:”Fără o impozitare progresivă, țara nu va avea resurse financiare pentru relaApă de calitate și fără restricții la PucioasaCCIA Dâmbovița, invitație la colaborareParcare modernizată în Cartierul Matei BasarabDâmbovița: Trei decese și 15 cazuri noi confirmate în ultimele 24 de oreProba scrisă a examenului de titularizare a fost reprogramată pe 29 iulieDâmbovița:171 de locuri de muncă disponibilePrimarul de la Pucioasa vrea să dea în judecată Ministerul SănătățiiOana Vlăducă, Pro România: Victor Ponta are anvergura profesională incontestabilă pentru a fi primarul Capitalei
Home / EDUCAȚIE / ISJ Dâmboviţa: A fost definitivat programul campaniei “Meseria face diferența”

ISJ Dâmboviţa: A fost definitivat programul campaniei “Meseria face diferența”

 

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa- inspector general prof. Sorin Ion, de comun accord cu directorii liceelor tehnologice, a definitivat programul campaniei “Meseria face diferența”. Campania își propune promovarea învățământului profesional, dual și tehnic si va culmina cu organizarea Zilei Naționale a Meseriilor, in data de 11 martie.

Alături de ISJ si unitățile școlare, se vor afla partenerii direct interesați, anume  operatori economici,  Camera de Industrie, Comerț şi Agricultură, AJOFM, CJRAE. Programul acțiunilor va fi publicat pe site-ul ISJ Dâmboviţa si al liceelor tehnologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *