sâmbătă , 16 noiembrie 2019
Home / COMUNICATE / ISU DÂMBOVIŢA, PESTE 300 DE MISIUNI ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ

ISU DÂMBOVIŢA, PESTE 300 DE MISIUNI ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ

În perioada 10 – 17 iunie 2019, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 37 de misiuni: 5 incendiila gospodăriile populaţiei(locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.),1 incendiu de vegetație, 13acţiuni pentru asigurare zonă, 3 acţiuni pentru asistenţă persoane, 2acţiuni pentru evacuarea apei din gospodăriile populaţiei, 1 acțiune pentru asanare muniție neexplodată şi 12acţiuni la alte situaţii de urgenţă (degajare copac, salvare animal, deblocare ușă, degajare elemente de construcție, căutare persoană înecată).Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 283cazuri medicale.

Subunităţile de intervenţie au desfășurat: 3 exerciţii pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi 12 acțiuni de recunoaștere în teren (pentru identificarea și evaluarea căilor de acces și intervenție).

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *