miercuri , 21 octombrie 2020
STIRI PE SCURT
Circulație restricționată, mâine 21 octombrie, pe DN 71 Fieni-SinaiaComuna Butimanu scapă de carantină, deocamdatăDâmbovița: Indicele ratei de infectare în ultimele 14 zile a coborât la 1,51 la mieInspectorii de muncă-responsabilități suplimentare de la intrarea în vigoare a Legii nr. 55/2020Criza COVID-19: 3400 de cazuri confirmate la 29400 de testeLocotenentul jandarm Stan Silviu, locul al III-lea la “Cupa României la tir cu arcul”Contract de lucrări pentru ultimul lot al celui celui mai amplu proiect de modernizare a infrastructurii rutiere din jAlexandru Oprea și Iulian Vladu- tandemul cu care PMP Dâmbovița forțează un rezultat bun la parlamentareJandarm dâmbovițean vindecat de COVID-19, donator de plasmă pentru pacienții cu forme severe de boalăLista actualizată a școlilor, liceelor și grădinițelor încadrate în scenariul III-roșuACȚIUNEA TRUCK&BUS: Nereguli constatete la unul din patru vehicule controlate!CRIZANTEMA DE AUR – EDIȚIA 2020 SE DESFĂȘOARĂ CU RESPECTAREA RESTRICȚIILOR IMPUSE PE FONDUL CRIZEI MEDICALEBărbat strivit de un mal de pământ la CojascaCu peste zece cazuri de infectare la mia de locuitori de la debutul crizei, Dâmbovița se numără printre județele roDâmbovița: 283 de locuri de muncă disponibile în această săptămână2466 cazuri noi de infectare cu COVID-19 la puțin peste 8000 de teste efectuateAutoturism făcut scrum în parcarea unui supermarketPrimele zile cu vreme rea, primele probleme:Turiști rătăciți în munții Bucegi“Moștenirea Văcăreștilor”-termen prelungit pentru înscrierea în concursLuna națională a informării despre alimentație
Home / POLITIC / Iulian Vladu revine în politică. Fostul lider PNL Dâmbovița a fost numit șef la PMP

Iulian Vladu revine în politică. Fostul lider PNL Dâmbovița a fost numit șef la PMP

Iulian Vladu, fost deputat și președinte PNL Dâmbovița revine în politică, fiind numit șef al filialei județene a PMP. Ca om politic, Iulian Vladu a fost foarte activ și a avut numeroase inițiative benefice în special pentru zona Găești, unde a și fost ales deputat la singurul scrutin cu vot uninominal.

Da, este oficial! Revin în politică.

În calitate de președinte al PMP Dâmbovița voi candida pentru Camera Deputaților. Revin în politică cu proiecte concrete de dezvoltare ale județului care în prezent sunt total ignorate de actualii guvernanți. Educație, locuri de muncă, business și infrastructură. Aceștia sunt cei 4 piloni pe care ne bazăm în dezvoltarea întregului județ. Cum voi face asta în calitate deputat? Cu toate resursele pe care le am la dispoziție. Și le am. Mă voi lupta pentru Dâmbovița pe toate planurile. Am mai facut-o de-a lungul timpului cu multe proiecte și am reușit. Oamenii locului știu.

Sunt și eu un om al locului și aici rămân să fac treabă! Nu candidez pe liste impuse de la centru, cu nume care nu sunt din zonă., cum se întâmplă la alte partide Eu știu toate problemele noastre locale. Iar acum vreau și pot să pun umărul la rezolvarea lor.

Revin! Cu soluții.-a declarat Iulică Vladu cu acest prilej.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *