Acasă POLITIC Ivitație la dezbatere

Ivitație la dezbatere

de adrian

“Începând de astăzi intrăm, oficial, în perioada de campanie electorală. Alegerile locale din 27 septembrie vor fi capătul unei luni în care prezentarea ideilor, proiectelor, soluțiilor pentru județ va cântări în fundamentarea deciziei de vot a dâmbovițenilor.
În acest sens, în calitate de candidat pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, lansez, astăzi, celor doi contracandidați reprezentând Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal, dnii Corneliu Ștefan și Sorin Ion, invitația publică la dezbatere în fața dâmbovițenilor.
Consider că este un semn de respect față de oamenii cărora le cerem votul să venim în fața lor, în cadrul unui dialog civilizat, onest, axat pe domeniile fundamentale de interes public: educație, sănătate, infrastructură etc.
Începând de astăzi, invitația este deschisă. Cadrul dezbaterii / dezbaterilor poate fi convenit între candidați, cu participarea tuturor jurnaliștilor dâmbovițeni care vor să ia parte la acest eveniment. În ceea ce mă privește, sunt dispus oricând și oriunde, 24/24, să discut cu oricare dintre contracandidați pe orice temă de interes județean”
Adrian Țuțuianu,Candidat pentru funcția de Președinte al CJ Dâmbovița
 

You may also like

Lasă un Comentariu