Acasă SOCIAL Jandarmii dâmbovițeni îl ajută pe tânărul din Cocani să-și ridice casa

Jandarmii dâmbovițeni îl ajută pe tânărul din Cocani să-și ridice casa

de adrian

Povestea tânărului  de 16 ani, din satul Cocani, comuna Crevedia, care îşi construiește singur o casă i-a impresionat pe jandarmii dâmboviţeni, care n-au rămas nepăsători în faţa acestei situaţii incredibile.După ce i-au aflat povestea, acum, în pragul Sărbătorilor Pascale, jandarmii au decis să îl ajute să-și îndeplinească visul de a avea o casă nouă.
Ștefan Georgică locuiește împreună cu mama și tatăl bolnav, într-o casă veche, care în ultimii ani s-a degradat continuu. Nu are suficiente material pentru a finalize construcția, iar cazul său a fost preluat de o asociație, cu scopul de a-l ajuta cu donații în bani, astfel încât familia sa să poată trăi în condiții mai bune.
Astfel, din sumele de bani oferite benevol ,jandarmii dâmbovițeni au cumpărat materiale de construcție care au ajuns astăzi în curtea familiei Ștefan.Această acțiune umanitară va continua și după sărbătorile de Paște.Prin gestul lor jandarmii au dorit să sensibilizeze și alți oameni care ar putea să ajute familia nevoiașă, orice material sau sumă de bani donate fiind de mare ajutor pentru aceasta.
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu