luni , 28 septembrie 2020
STIRI PE SCURT
Alegeri locale în Dâmbovița: Patru amenzi contravenționale și 12 cercetări asupra unor fapte de natură penalăCristian Stan câștigă al doilea mandat la Primăria TârgovișteCandidați PSD nu sunt lăsați să asiste la numărarea voturilorAlegeri locale: Efective de poliție suplimentate în 32 de zone de riscPSD reclamă acțiuni de intimidare la AninoasaAbsenteismul poate dăuna grav comunității locale! Mergeți la vot și respectați reguluile sanitare!Aurelian Cotinescu, candidat PNL:”Cred într-o administrație curată, unde minciuna, corupția și incompetența n-auCosmin Bozieru, candidat Pro România:”Am votat pentru o Târgoviște metropolă”Candidat al PSD Dâmboviţa, ridicat NELEGAL de organele de urmărire penală din fața secției de votare nr. 358 RăzvPro România Dâmbovița- Acuzații de fraudă electorală la UlmiCristian Stan, candidat PSD la Primăria Târgoviște:”Am votat pentru continuitate”Cornel Ștefan, președinte PSD Dâmbovița:” Em votat pentru viitorul copiilor noștri!”Adrian Țuțuianu, Pro România:”Am votat pentru o administrație performantă!”Alegeri locale ora 11: Prezența la vot în Dâmbovița – 14,93%PSD Dâmbovița- acuzații de mită electoralăCoronavirus 26 septembrie 2020:1552 cazuri noi și 54 de decese în preziua alegerilorComunicat PNL:Statul va prelua, printr-o societate comercială, activele COS TârgovișteLudovic Orban este acuzat că face campanie electorală ilegală În Dâmbovița!Mergeți la urne! Dacă respectați regulile sanitare, votul nu va dăuna sănătății !!!Șapte autoturisme făcute zob și patru victime , în două accidente pe A1
Home / INFO NAȚIONAL / Klaus Iohannis, mare favorit în turul II la casele de pariuri

Klaus Iohannis, mare favorit în turul II la casele de pariuri

La fel ca în prima rundă , cotele oferite de casele de pariuri pentru turul doi al alegerilor prezidențiale îl prezintă pe Klaus Iohannis drept mare favorit.

Astfel, Klaus Iohannis are o cotă de 1,06 (faţă de 1,1-1,2 cât a avut pe 14 noiembrie) , ceea ce înseamnă că un parior  care mizează 100 de lei realegerea președintelui va primi înapoi doar 106 lei. De cealaltă parte, candidatul PSD, Viorica Dăncilă, are cotă 8.00 (cât a avut şi în primul tur), ceea ce înseamnă că, în cazul în care se produce surpriza, pariorul primește de opt ori mai mulți bani înapoi.

Iohannis este favorit nu numai să câștige, ci și să o facă la o distanță mare de contracandidata sa. Astfel, cei care mizează că șeful statului va obține peste 60,5% dintre voturi primesc o cotă de numai 1,35. Sensibil egale sunt cotaţiile în ceea ce  privește mobilizarea electoratului, cei care pariază pe o prezență la vot mai mică de 50,5% primesc o cotă de 1,90, iar cei care cred că se va depăși acest prag – 1,75.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *