joi , 23 mai 2019
Home / ACTUALITATE / LA BUTIMANU, CA-N VESTUL SĂLBATIC

LA BUTIMANU, CA-N VESTUL SĂLBATIC

         Mai mulţi indivizi din Iazu, comuna Cojasca, au mers cu căruţele la furat de porumb, pe teritoriul comunei vecine, Butimanu. Ghinionul hoţilor, dacă putem spune aşa, a fost că s-au apucat să fure chiar de pe terenul fermei care aparţine soţiei primarului Gabriel Dragnea. Fiind surprinşi de doi angajaţi, indivizii au reacţionat violent şi unul dintre paznici a fost lovit cu toporul, fiind internat în stare gravă la Spitalul Floreasca. După acest prim incident a fost sunat chiar primarul Dragnea, conflictul a escaladat iar acesta a făcut uz de un pistol cu muniţie neletală pentru a pune hoţii pe fugă.

      Primarul a declarat  că incidentul s-a petrecut joi dimineaţă, când a fost sunat de unchiul său, administrator la firma soţiei, care  i-a spus că, în timp ce se afla pe câmp,  alături de alţi doi lucrători, a observat trei căruţe şi mai mulţi indivizi care furau porumb:“Când unchiul meu s-a dus către ei, au devenit violenţi şi l-au atacat cu topoare şi bâte. Unul dintre cei doi lucrători este în stare gravă, la Spitalul Floreasca, celălalt şi unchiul au leziuni uşoare”.

     Gabriel Dragnea a mai susţinut că, după ce  a sunat la Poliţie,  s-a dus să vadă ce se întâmplă, dar a fost, la rândul său, atacat. Pentru a scăpa, ar fi fost nevoit să tragă mai multe focuri de armă în plan vertical, cu pistolul cu muniţie neletală pentru care are permis. Se pare că a fost lovit de un glonţ de cauciuc unul dintre cai, animalele s-au speriat şi unul din ele a căzut într-un canal, de unde a fost scos de pompierii de la Răcari.

      Poliţiştii au prins cinci dintre hoţi dar nici primarul nu a scăpat de neplăceri, fiind cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *